Главная Новости

Довіреність на реєстрацію права власності

Опубликовано: 01.09.2018

видео Довіреність на реєстрацію права власності

Шахраї продали полтавцю "Mazda 3" за "липовою" довіреністю

.

                                                                                                                      Довіреність

                                                                                                 на реєстрацію права власності

 



 

Місто _____________, __________ року, __________місяця, __________ числа

Я, _________________, що зареєстрований і проживаю за адресою: ___________ , цією довіреністю уповноважую ____________ , який проживає ____________________вчинити наступні правочини від мого імені:

ОФОРМИТИ в КП „___________ міське бюро технічної інвентаризації та реєстрації права власності на об’єкти нерухомого майна” державну реєстрацію права власності на належну мені за договором купівлі - продажу, посвідченого ________, __________нотаріусом Київського міського нотаріального округу ____________ року за реєстр. № ____________ і зареєстрованого у реєстрі правочинів за реєстр. № _______________ КВАРТИРУ № _____ (___________ ) у будинку № ___________ ( _________ ) по вулиці __________ в місті ____________. ПРЕДСТАВЛЯТИ мої інтереси, як власника вищезазначеної квартири, перед всіма фізичними та юридичними особами, в т.ч органах ЖЕКів, АТС, паспортних відділах, підприємствах Київенерго, місцевих органах влади, тощо, з усіх питань, що стосуються оформлення належної експлуатації вищевказаної квартири, в т.ч. з питань оформлення права проживання у придбаній квартирі (постановки та зняття з реєстраційного обліку як мене так і третіх осіб), переоформлення (оформлення) на моє ім’я право користування телефонним номером, електричною енергією, комунальними послугами, тощо. ЗДІЙСНИТИ ПОТОЧНІ РЕМОНТНІ РОБОТИ вищезазначеної квартири, визначаючи кошторис, строки та інші умови на свій розсуд, в тому числі з правом переобладнання приміщень, за умови дотримання вимог чинного законодавства.

Для виконання цієї довіреності уповноважую його:


Консультація нотаріуса. Купівля авто по довіреності.

подавати від мого імені заяви, одержувати необхідні довідки та документи, в т.ч. подати мій паспорт на реєстрацію і одержати його з відповідною відміткою, підписуватись за мене, розраховуватись за мене; укласти, визначаючі ціну та інші умови на свій розсуд, від мого імені договори, що безпосередньо необхідні для виконання цієї довіреності, в т.ч. на користування електроенергією, обслуговування прибудинкової території, користування телефонним номером, найму (підряду) для здійснення ремонтних робіт, а також вчиняти всі інші юридично значимі дії, які необхідні для виконання цієї довіреності.

Ця довіреність видана на підставі договору доручення, укладеного в усній формі між мною - довірителем та вказаним представником.

Зміст ст. ст. 239-241, 247 – 250, 1000-1010 Цивільного кодексу України мені роз’яснено.

Довіреність видана строком на _____________, тобто по ______________ року.

 

ПІДПИС _________________

 

Місто ________________, ____________ року. Ця довіреність посвідчена мною, __________, ____________ нотаріусом ____________ нотаріального округу. Довіреність підписана _____________у моїй присутності. Особу його (її) встановлено, дієздатність перевірено.

Зареєстровано в реєстрі за № ______________________

Стягнуто плати : ________________________________

rss