Главная Новости

Чого чоловіки хочуть в сексі від жінки?

Опубликовано: 03.09.2018

видео Чого чоловіки хочуть в сексі від жінки?

Як поводитися жінкам, щоб чоловіки відчували себе сильними

Секс для чоловіка-це мабуть єдина область, що не контрольована мозком і свідомістю, і область в якій дозволено жінці підняти завісу над найпотаємнішим, що є у чоловіка .Так, чого чоловіки хочуть в сексі від жінки?



Перш за все, в сексі чоловіки хочуть жінок, які люблять секс. Жінка не має права приховувати свою сексуальність, своїх бажань, чуттєвість і фантазії.

Чоловікам подобається займатися сексом з активними жінками, а не з трупом. Необхідно говорити один одному про свої бажання і давати один одному рекомендації, не соромлячись у роз`яснених інструкціях. І тоді секс почне вас радувати все більше і більше.


Алан и Барбара Пиз "Почему мужчины хотят секса, а женщины любви"

Вони люблять, коли жінка виступає ініціатором в сексі. Їм подобається, що ви хочете його так само сильно і він вас, а це діє для них збуджуюче.

Чоловіки хочуть жінок, які не перекладають відповідальність за своє задоволення, іменоване оргазмом. Не соромтеся чоловікові говорити, що вам подобається і чого ви хочете. Дозвольте чоловікові повністю вивчити ваше тіло і спробуйте підлаштуватися один до одного. Не бійтеся, якщо чоловік буде шокований вашими одкровеннями.


7 речей, які чоловіки помічають у жінках з першого погляду

Чоловіки люблять оральний секс. Вислухайте свого партнера, намагайтеся зрозуміти його почуття, і оральний секс завжди буде як засіб вираження любові. Оральний секс створює обстановку довіри між вами і вашим партнером. Пам`ятайте, під час орального сексу, не варто пускати в хід свої зуби ...

Чоловіки люблять займатися сексом з жінками, які доглядають за собою. Чоловіків досить сильно дратує, коли жінка не любить своє тіло і не доглядає за ним. Жінки так само не люблять чоловіків, які не стежать за своїм тілом. Доглянуте жіноче тіло, як прояв жіночої гідності. Не варто займатися косметичними процедурами і особистою гігієною в присутності чоловіка, так як майже всі чоловіки хочуть бачити в своїх партнерок - богинь сексу.

Чоловіки люблять брудні розмови. Розмови про пристрасті і кохання з елементами розпусти підсилюють потяг. Так що милі дами, підтримуйте тему, це трохи пожвавить вас сексуальний кругозір.

Чоловіки люблять запах природного і чистого тіла. Ці запахи збуджують їх більше ніж запах парфумів, туалетної води, ароматичних гелів, нехай найдорожчих. Згідно з результатами наукових досліджень різкі запахи не збуджують, а тільки знижують можливо обопільне бажання.

Чоловіки люблять займатися сексом з впевненими в собі сильними жінками, розкутими, а не зацикленими на своїй зовнішності або проблемних місцях своєї фігури. Дуже часто буває, що проживши не одне п`ятиріччя спільного життя, багато жінок соромляться займатися сексом зі своїм чоловіком при включеному світлі, намагаючись приховати зайву складку на животі або «апельсинову кірку» на стегні. Любі жінки, пам`ятайте, що вас люблять не за окремий орган, а за ваш повний образ.

Чоловікам подобається і потрібні різноманітності, інакше така тиха сексуальне життя дуже скоро може покритися пліснявою. А від цвілі, як відомо, завжди хочеться позбутися. Різноманітність найсильнішим світу цього необхідний як повітря рибам, так що зміна поз - це аж ніяк не примха коханого.

Багато, а можливо, велика частина чоловіків, після сексу люблять поніжитися деякий час в обіймах своєї коханої. Психологи кажуть, що час після сексу ледь не цінніше, ніж сам секс. А якщо відразу після сексу ми мчимо в ванну щоб вигнати лазутчіков- сперматозоїдів, то краще знайти інший вид контрацепції.

Ідеальна жінка в сексі може бути ідеальною лише в тому випадку, коли поруч з нею ідеальний коханець!

rss