Главная Новости

Котлети в сирному соусі. Як приготувати соус з плавленого сиру

Опубликовано: 03.09.2018

видео Котлети в сирному соусі. Як приготувати соус з плавленого сиру

Котлети з баклажанів – рецепти Едуарда Насирова

Добрий день, всім відвідувачам мого блогу! Сьогоднішнє блюдо нікого не здивує, але всім сподобається. Котлети в сирному соусі можна приготувати для сім’ї на вечерю, а можна подати і на святковий стіл. Смачна підлива з плавленого сиру відмінно поєднується не тільки з котлетами, але і з іншими м’ясними, рибними та овочевими стравами. З нею будь-яке блюдо стане смачним і ніжним.



Неважливо з якого фаршу робити котлети. У мене з яловичини і свинини. Тут фішка не в фарші, а саме в соусі. Обов’язково приготуйте це просте і дуже смачне блюдо. Ваші домашні будуть від нього в захваті! Нехай вас не лякають обсяги продуктів в моїх рецептах, у мене сім’я велика.


Курячі котлети по-грецьки - рецепти Сенічкіна

Ви можете зменшити заявлена кількість наполовину.

У цій статті:

Котлети в соусі з плавленого сиру Відео рецепт приготування сирного соусу

Котлети в сирному соусі — покроковий рецепт з фото

Приготування:

Спочатку замочуємо в молоці скибочки хліба без скоринок. М’ясо рубаємо в м’ясорубці або блендері. Цибулю теж. Вбиваємо туди яйце. Туди ж і розмочений хліб. Фарш як слід вимішати. Посолити, поперчити і можна ліпити котлети. Ставимо на плиту глибоку сковороду — сотейник. Наливаємо олію. Коли масло досить розігріється, котлети обвалюємо в сухарях або в борошні. Смажимо їх на розпеченій сковороді. Обсмажувати котлети двох сторін. Визначаємо готові котлети так — при натисканні на котлету виделкою або ложкою, видавлюється білий сік. Поки смажаться котлети, дрібно поріжемо кріп і часник. Висипаємо в миску і наливаємо 2 склянки води і додаємо дві ложки борошна. Не забудьте трохи підсолити. Туди ж викладаємо сир з ванночки і добре перемішуємо. У сковороду до вже прожареним котлет виливаємо цей соус. Як закипить, вогонь зменшуємо. Тушкуємо три хвилини і готово.

Наші котлети в сирному соусі готові! Такий соус можете приготувати і до інших м’ясним або овочевим стравам. Ось ще для вас відео рецепт такого соусу.

Сирний соус — відео рецепти від well-cooked

Подавати до столу з картопляним пюре або іншим гарніром. Цей соус дуже облагородить макарони. Приємного апетиту!

Якщо Вам сподобався рецепт, натискайте на кнопки «поділитися» в соц мережах. Так ви збережете рецепт на своїй сторінці та поділіться ним з друзями!

rss