Главная Новости

Біговели

Опубликовано: 04.09.2018

видео Біговели

Сергій Істомін: "Дивогонка" - яскравий приклад розвитку велоспорту

Сьогодні батьків, які придбали або хотіли б купити для своєї дитини такий транспортний засіб, як біговел, стає дедалі більше. Це відносно нове пристосування, яке викликає чимало сумнівів стосовно його користі, а також масу питань з приводу вибору цього виду транспорту.


Біговели Kellys KITE - чисте задоволення!

Як правило, біговел купують, коли малюкові ще рано сідати за велосипед, коли тримати рівновагу і крутити педалі одночасно - поки ще непосильне завдання. Крім того, біговел згодиться в період переходу від триколісного велосипеда до двоколісного.

Як правильно вибрати біговел

В першу чергу варто звернути увагу на вік дитини. Краще всього починати кататися на біговелі з 2-2,5 років, хоча часто цей транспорт купують діткам, які щойно почали ходити. Для найменших підійдуть легкі пластикові конструкції.


Сезон розпочат. Біговел

Малюкам 4-5 років рекомендуються металеві біговели з регульованою висотою сидіння. Щоб правильно підібрати висоту, треба виміряти довжину кроку (від паху до підлоги). Мінімальна висота сидіння має бути на 1 см менше довжини ноги по внутрішньому шву.

Крихіткам до 2 років підійде біговел без гальм, дітям дещо старшим ця функція потрібна. Колеса надувні кращі за ненадувні для катання по нерівній поверхні, але є ризик проколювання таких коліс. З іншого боку, ненадувні здатні стиратися, згодом знадобиться заміна усього колеса.

Чому варто купити біговел в магазині "Крихітка"

У нашому інтернет-магазині є широкий вибір біговелів для малюків будь-якого віку, для хлопчиків та для дівчаток, різного дизайну і кольору. Менеджери "Крихітки" завжди готові відповісти на запитання покупців і допоможуть підібрати модель, катаючись на якій, ваше чадо відчуватиме лише позитивні емоції.

Доставка здійснюється транспортною компанією на ваш вибір, по Києву працює кур'єр.

rss