Главная Новости

Бакугани

Опубликовано: 04.09.2018

видео Бакугани

Бакуган 3 сезон 29 серия.

Більше п'яти років нас не перестає радувати мультиплікаційний серіал в стилі аніме про бакуганів. А почалося все з того, що на школярів раптом ні з того ні з сього посипалися якісь картки. Діти, звичайно ж їх зібрали, і навіть придумали собі гру, з цими картками. Але тільки дітки й припустити не могли, що ця гра стане реальністю, а придумані монстри Бакуган оживуть і почнуть справжню битву.



Перед тим, як купити гру Bakugan, прочитайте основні правила, адже в них багато нюансів. Монстрами можна грати як окремо, просто викидаючи їх на підлогу або на стіл, і вони будуть розкриватися, або є набори бакуганів в яких використовуються картки гравців, за допомогою яких визначаються воїни для битви. У грі можуть грати кілька і більше гравців, але перемога буде за тим, хто набере більшу кількість балів, виходячи із запасу енергії і сили мегамонстрів.


Бакуган 1 сезон 1 серия (Битва начинается!)

Ви запитаєте, яку користь приносить така гра вашій дитині, крім того, що порадує малюка новою іграшкою, створеною за образом героїв мультика про бакуганів, що живуть в галактиці Вестроя. Але користь дійсно значна, в першу чергу у дитини розвивається дрібна моторика рук, яка допомагає на всіх стадіях формування. Граючи зі своїми однолітками, діти розвивають стратегічне і логічне мислення, а також комунікативні навички і правильну координацію рухів. Бакугани, до того ж, стануть відмінним приколом для тих, хто ще ніколи не тримав у руках цю іграшку. Адже їм належить здогадатися, як же відкрити головоломку і за допомогою чого?


бакугани 4 сезон 2 серия

Наш інтернет-магазин Toys дитячих іграшок надає не тільки іграшки за найнижчими цінами, а й доставку в Київ, Дніпропетровськ, Харків, Запоріжжя, Львів, Івано-Франківськ, Одесу та інші міста України!

rss