Главная Новости

Килимки-пазли

Опубликовано: 04.09.2018

видео Килимки-пазли

Массажный коврик пазл для детей (массажный коврик пазл)

Якщо Ви шукайте для свого малюка багатофункціональну і корисну іграшку, яка буде не тільки розвивати, а й знадобиться для інших цілей, то Вам слід звернути увагу на килимки-пазли з м'якого матеріалу ЕВА. Цей матеріал має специфічну пружність і сам по собі є дуже щільним, а також вельми цікавим на дотик. Таким чином, Ваш карапуз буде розвивати тактильне сприйняття всього-лише граючи на одному з таких чудових килимків і торкаючись його.



Кожен дитячий м'який пазл має рельєфну поверхню, щоб малюк активніше розвивав свої відчуття, а також сумісний з будь-яким іншим килимком з такою ж серії, оскільки будь-який елемент іграшкового пазла має виступи на кожній стороні.

В інтернет-магазині Toys Ви зможете придбати килимок-пазл на будь-який смак, оскільки зображення на деталях можуть бути як мультиплікаційного змісту, так і являти собою цифри, букви або навіть різних тварин. Всі ці малюнки, як правило, мають можливість відділятися від килимка, що перетворює його в абсолютно нову для малюка гру. Можна розкласти на підлозі всі деталі м'якого килимка-пазла і запропонувати карапузові самостійно вставити всіх тварин або всі літери, спираючись тільки на обриси форми. Така розвага дуже добре розвиває у дітлахів сприйняття форми і кмітливість, а великі шматочки іграшкового пазла дозволяють тренувати дрібну моторику рук та логічне мислення.


распаковка мозаика пазлы.Mosaics and puzzles

Крім своїх навчальних і розвиваючих властивостей м'який пазл для дітей є ще і простим килимком, який можна стелити на підлогу, щоб малюк був надійно захищений від прохолоди, поки грає зі своїми улюбленими іграшками, або, наприклад, покласти у ванній кімнаті, щоб після купання ставати мокрими ніжками на нього. Така особливість зробить килимок-пазл для дітей дуже корисним в господарстві навіть після того, як малюк виросте.


Пазли

Підберіть такий килимок пазл для дітей, який буде влаштовувати Вас своєю ціною, забарвленням та іншими характеристиками. А ми оформимо для Вас швидку доставку в Київ, Дніпропетровськ, Харків, Одесу, Львів, Запоріжжя та інші міста України.

rss