Главная Новости

Скільки коштує квиток до Таїланду

Опубликовано: 28.09.2018

видео Скільки коштує квиток до Таїланду

Film #1. З Таїланда в Малайзію. 27 годин в дорозі! Перша пригода

Інструкція: як відшукати доступні авіаквитки.



Істотні складові

Не захоплюйтеся рекламними пропозиціями від Гугл. Web агентство, що реалізує авіаквитки безпосередньо під унікальним брендом пропонує авіа квитки часто не дешево. Ресурси туристичних агентств мають відрахування від авіа перевізників, тому квитки у туристичних агенцій не дешеві. Сайти перевізників не реалізовувалися доступні авіа квитки.

Звичайно кожен авіапасажир має свій метод в знаходженні авіаквитків, проте цей перелік полегшить завдання будь-якому пасажиру, який віддає перевагу забронювати недорогі авіа квитки.


Як українки виходять заміж за іноземців і що насправді їх очікує

Ціна путівки в Таїланд буває різною в залежності від сезону. Тому відповісти на питання скільки коштує путівка в Тайланд досить складно. Ціна як правило починається від 1000 у.о. за 10-12 днів, і це без вартості авіаперельоту. Авіапереліт — це ще 700-800 доларів. Найбільш дешеві путівки в Тайланд — під час сезону дощів, які йдуть в країні з червня по вересень. Тоді ж можна купити і екскурсії по Тайланд за найнижчими цінами (фактично дешевше в півтора рази ніж у сезон).


Air Astana: инспекция бизнес-класса Эйр-Астана. Гонконг-Киев (English subtitles)

У жовтні ціни на путівки в Тайланд починають рости. Найдорожче путівки в Т а йланд стоять на новорічні та різдвяні свята, коли багато жителів Європи і країн СНД хочуть втекти из з іми в тропічний рай. В цей же час спостерігаються і проблеми з квитками, купити їх практично неможливо, тому новорічні тури слід планувати заздалегідь.

Що входить у вартість путівки в Тайланд? Путівка, як правило, включає авіапереліт в Бангкок, трансфер до готелю, проживання в готелі, в більшості випадків за системою «все включено». В окремих випадках вартість путівки включає і екскурсії по країні.

Влітку часто можна купити гарячий тур до Тайланду — і тоді ціна путівки може скоротитися на 50%.

*****

Скільки коштує квиток до Таїланду

*****

Скільки коштує квиток до Таїланду

Як перевага такого відпочинку можна відзначити великий розкид цін, і подорож може виявитися як дорогим, так і досить економічним. Причому ціни на тури у різних туристичних фірм можуть бути різними за рахунок знижок. Впливають і багато інших чинників, і особливо підвищуються ціни на путівки на час свят, наприклад — на Новий рік.

Основні критерії, що впливають на вартість путівки в Таїланд:

тривалість відпочинку ціна авіаквитка вартість проживання в готелі послуги туроператора пору року.

Путівка в 2014 році буде коштувати в залежності від того, який курорт ви оберете: на материковій частині Таїланду або якщо ви плануєте відпочинок на островах. Паттайя і Бангкока, розташовані на материку, приваблюють туристів своїми розважальними шоу і нічним життям, зате Самуї, Ко Чанг та інші острови підходять для спокійного відпочинку в оточенні гарної природи. Зазвичай путівки на острови пропонуються за більш високою ціною.

Ще один критерій, що впливає на те, скільки коштує путівка в Таїланд, — буде проживання в готелі. Наприклад, відпочинок в готелі 5 зірок в номері на двох з урахуванням усіх витрат — перельотом, страховкою, харчуванням — обійдеться не менше 1500 доларів за тиждень проживання, в готелі 3 зірки — близько 1000 доларів. Причому якщо відпочивати два тижні, то вартість туру вийде досить вигідною.

Максимально заощадити на відпочинку в Таїланді в 2014 році можна, якщо придбати путівку в «низький» сезон — в сезон дощів, який потрапляє на період з червня по жовтень, або сильної спеки — з березня по травень місяць. Вартість туру в цей час становить близько 400-500 доларів.

Ціни на гарячі путівки в Таїланд

Ціна палаючого туру в Таїланд в 2014 році буде коштувати на 20-25% нижче основного. Це відмінний шанс недорого відпочити в одному з екзотичних місць світу. Правда, потрібно бути готовим, що таке вигідну пропозицію з'явиться за кілька днів до вильоту. Іноді гарячі тури пропонуються туроператорами, які потребують термінової продажу замовлених місць, що не викуплені клієнтами.

Відпочинок в Таїланді дикуном

Все більше туристів воліють самостійний відпочинок в Таїланді. Відпочиваючи дикуном, можна вибрати свій маршрут подорожі на будь-який термін у місце, куди хочеться. Але не завжди самостійна поїздка обходиться в меншу суму, ніж путівка, особливо по палаючого пропозицією. Все тому, що основна частина витрат припадає на придбання авіаквитків. Туристичні фірми отримують місця в готелях і літаках за зниженими цінами.

Мабуть, це все основні критерії, що впливають на те, скільки коштує путівка в 2014 році на відпочинок у Таїланді. Наостанок варто відзначити те, що немає в світі більш дивовижної країни, відпочинок в якій обходиться досить недорого.

*****

Скільки коштує квиток до Таїланду

Таїланд — це країна, де можна відпочивати хоч цілий рік, чим і користуються більшість вітчизняних туристів, що звертаються в нашу туристичну компанію TUI Ukraine. Туристів і мандрівників чекають різні курорти, розташовані на Сіамській узбережжі (Ко Чанг, Патайя, Ко Самуї, Бангкок), а також берегах Андаманського моря (Пхукет, Крабі). Багато людей купують гарячі путівки в Тайланд і їдуть відпочивати туди взимку, так як температура повітря і води в цьому королівстві в зимовий час становить 30 градусів за Цельсієм, що в кілька разів вище, ніж в Україні, тому таке прагнення не дивно.

Тим людям, які хочуть побачити всю пишноту цієї азіатської країни, варто відвідати її столицю — місто Бангкок. Багато туристів порівнюють його з італійською Венецією, адже він, подібно до свого аналогу, розташувався на берегах численних приток і рукавів річки Чао Пхрайі. Відпочинок в Таїланді можна поєднати з відвідуванням комплексу Safari World, де ви зможете познайомитися з різними екзотичними тваринами, які населяють цю країну. Наприклад, тільки тут ви зможете побачити тигрів, носорогів, антилоп та інших не менш цікавих звірів.

Якщо ви віддаєте перевагу спокійний і розмірений відпочинок, то курорти і ціни в Таїланді зможуть вам його надати. Обов'язково відвідайте острів Самуї, тільки тут всі мирські турботи і проблеми відійдуть на задній план і ви зможете по-справжньому розслабитися і набратися сил для подальших звершень.

Якщо ви підете в Таїланд взимку, то будьте готові до того, що ви потрапите в самий розпал сухого сезону. Ця країна відразу зустріне вас високою температурою повітря, але не турбуйтеся, її ви зможете перенести без будь-яких проблем, адже в Таїланді вологість повітря в цей час досить низька. Звичайно, вирушаючи в гори, потрібно буде подбати про те, щоб взяти з собою теплі речі. Якщо ж робити цього ви не плануєте, то їх з собою можна зовсім і не брати. Дуже часто туристи порівнюють зимовий відвідування Таїланду з самою справжньою казкою. З ними важко сперечатися, адже взимку в цій країні не тільки приємно і комфортно перебувати, але й можна вдосталь розважитися на численних пляжах, розважальних центрах і т. Д.

Ціна на зимові тури в Тайланд знаходиться в прямій залежності від тих дат, коли ви плануєте туди поїхати. Наприклад, на самому початку грудня ціна на путівку цілком доступна, але от ближче до кінця місяця вам доведеться заплатити за аналогічний тур уже більше грошей. Чому? — Запитаєте ви. Все дуже просто — ближче до Різдва в цю країну приїжджає багато європейців, але при бажанні і в розпал сезону ви зможете відшукати гарну цінову пропозицію. Для цього зверніться у нашу туристичну фірму TUI Ukraine і ми вам допоможемо.

Дуже багато наших співвітчизників зробили зимову подорож до Таїланду своєю традицією. Вони воліють відзначати Новий рік у сонячній і теплій обстановці, а не серед морозу, сльоти та снігу. Якраз на цей час в самому Таїланді доводиться проведення багатьох національних свят, тому в кожного туриста з'являється унікальна можливість взяти в них активну участь. Якщо ж ви хочете побачити, як тайці відзначають Новий рік (Сонкарн) по буддійському календарем, то бронювати готелі Тайланда потрібно на початок квітня. Напередодні Сонкарна в Таїланді існує традиція викидання всіх непотрібних речей з будинку, таким чином тайці символізують майбутнє оновлення і початок нового циклу свого життя. У багатьох храмах проводяться хурали і молебні, по вулицях міста проводяться урочисті ходи. У них може взяти участь кожен бажаючий.

Звичайно, не варто забувати і про ласощі, яких готується просто величезну кількість. У вас з'явиться унікальна можливість познайомитися з різними стравами тайської кухні, які поєднують у собі різні інгредієнти. При великому бажанні ви можете спробувати потрапити і на китайський Новий рік, який також зазначається в Таїланді в лютому. Як правило, в цей час всі готелі Тайланда просто переповнені, але при великому бажанні ви зможете знайти для себе місце, де можна буде зупинитися. Святкування китайського Нового року супроводжується рясними гуляннями, розвагами та уявленнями, тому воно точно запам'ятається вам надовго.

Таїланд — це екзотична країна, яку просто не можна собі уявити без різних незвичайних свят. Одним з них є свято повітряних змій, який знайшов світову славу. Під час його проведення в небо відправляються різні повітряні фігури, якими просто не можна не милуватися.

Для залучення туристів у багатьох тайських містах влаштовуються спеціальні вистави, в яких беруть участь різні екзотичні тварини: слони, крокодили і змії. Жителі королівства Таїланд всіляко намагаються розважити всіх приїжджих до їхньої країни гостей, тому виїжджати звідти вам точно не захочеться. Відвідування цієї країни точно доставить вам масу задоволення, тому не відмовляйте собі в ньому і організуйте собі свято, відвідавши Таїланд самостійно або ж у колі близьких людей.

rss