Главная Новости

Розпродаж авіаквитків в Стокманн 2013

Опубликовано: 28.09.2018

Бронювання в інтернеті завжди виявляться вигідніше ніж у звичайній касі аеровокзалу. Із за чого авіа квитки онлайн шукати дешевше ніж в касі аеропорту. Нагадаємо деякі плюси: вичерпний вибір, швидкість, дешевизна. Придбати авіаквитки на цьому веб сайті — надає шанс заощадити свій час. Відкриття продажу квитків на літак на нашому порталі дозволило авіакомпаніями відрегулювати собівартість на авіа квитки. Бронюючи авіаквитки в інтернеті, ви точно знайдете більшу кількість варіантів подорожі. Сьогодні авіаквитки набагато більш затребуваність, ніж раніше.

Распродажа.Ру — всі знижки, акції, розпродажі та дисконти на одному сайті. Фінський концерн Стокманн був заснований в 1862 році. На російському ринку Стокманн з'явився в 1998 році.

розпродаж авіаквитків Стокманн | ВКонтакте розпродаж авіаквитків Стокманн. Яким способом забронювати дешеві квитки на літак. Пропонований нами пошук знаходить квитки на авіа рейс всіх авіакомпаній і.

*****

Розпродаж авіаквитків в Стокманн 2013

"Божевільний ДНІ" У Стокманн

На щорічних розпродажах "божевільні дні" в універмагах Стокманн товари продаються за спеціальними жовтим цінами з грандіозними знижками. Стокманн продає спеціально підготовлені колекції модного одягу, взуття, дитячих товарів, товарів для дому, аксесуарів, косметики, електроніки та побутової техніки. Зверніть увагу, асортимент товарів, що беруть участь в акції, буде змінюватися щодня, шукайте спеціальні жовті цінники.

"Божевільні дні" проводяться у всіх універмагах Стокманн двічі на рік — навесні і восени. Розпродажі тривають п'ять днів з середи по неділю.

У ці дні фінські універмаги Стокманн працюють за наступним графіком: середа-п'ятниця з 08:00 до 21:00, субота з 08:00 до 18:00, неділя з 09:00 до 23:00

ОДНАК, під час розпродажів знижки на авіаквитки оголошує і партнер Стокманн, компанія FINNAIR. Дешеві авіаквитки продаються на авіарейси з Москви, Санкт-Петербурга і Гельсінкі в міста Європи, Азії та Америки. Пропозиції Finnair доступні тільки за умови покупки квитків в універмагах Стокманн протягом розпродажів Божевільні дні.

*****

Розпродаж авіаквитків в Стокманн 2013

Фінська авіакомпанія Finnair пропонує досить незвичайну акцію жителям Гельсінкі, Санкт-Петербурга і Єкатеринбурга (міста, в яких є універмаги Stockmann). З 10 по 14 квітня 2013 під час проведення тотального розпродажу в Стокманн можна буде купити і дешеві авіаквитки на рейси Finnair.

Зокрема, для жителів Санкт-Петербурга пропонуються такі ціни на авіаквитки «туди-назад» з вильотом з Санкт-Петербурга:

Вільнюс — 6199 рублів;

Дюссельдорф, Варшава, Франкфурт, Берлін, Гамбург, Гетеборг — 7199 рублів;

Цюріх, Женева, Відень, Будапешт, Прага — 9199 рублів;

Пекін, Чунцин, Сіань — 17999 рублів;

Делі, Гонконг — 19999 рублів;

Вищевказані ціни діють на рейси, що вилітають в певні періоди. Зокрема, за європейськими напрямками — з 22 квітня по 27 жовтня 2013 року.

За умовами акції, ці квитки доступні для бронювання тільки в універмагах. На сайті Finnair купити авіаквитки за такими цінами не вийде.

*****

Розпродаж авіаквитків в Стокманн 2013

З 9 по 13 жовтня 2013р. в ТЦ Стокманн в Санкт-Петербурзі та Єкатеринбурзі проходить розпродаж авіаквитків по акції "Божевільні дні" від Finnair на переліт з 1 листопада 2013р. по 31 березня 2014р. *

Мадрид

* — Тарифи включають податки і збори.

Стати учасником програми Finnair Plus і скористайтеся рядом переваг, доступних для наших лояльних клієнтів

Учасникам програми Finnair Plus будуть нараховані бали за ці перельоти і всі інші рейси, що виконуються авіакомпанією Finnair і авіакомпаніями—членами альянсу oneworld. Ви також можете скористатися безліччю пільг, включаючи чудові пропозиції на продукцію та послуги численних міжнародних партнерів Finnair.

Період продажів: 9-13 жовтня 2013 Продаж квитків на певний напрям буде відкрита в день, зазначений у таблиці, і продовжиться в наступні дні акції "Божевільні дні".

* — Період подорожі при вильоті з Санкт-Петербурга або Єкатеринбурга :

Напрямки в Європі, 1 листопада — 14 грудня 2013 і 16 січня — 13 квітня 2014 р .;

далекі напрямки і Дубай, 1 листопада — 14 грудня 2013 і 16 січня — 31 березня 2014

Період подорожі при вильоті з Гельсінкі :

напрямку в Європі, 1 листопада 2013 — 13 квітня 2014 р .;

далекі напрямки і Дубай, 1 листопада — 15 грудня 2013 і 13 січня — 31 березня 2014

Ціни включають перельоти туди-назад з Санкт-Петербурга, Єкатеринбурга або Гельсінкі, пасажирські збори та податки. Сервісний збір не стягується.

Квитки на рейси з Єкатеринбурга продаються в ТЦ Стокманн в Єкатеринбурзі, а квитки на рейси з Санкт-Петербурга і Гельсінкі продаються в ТЦ Стокманн в Санкт-Петербурзі.

Мінімальний термін перебування при вильоті з Санкт-Петербурга або Єкатеринбурга . напрямку в Європі . 3 ночі при вильоті з неділі по четвер, 1 день при вильоті в п'ятницю, при вильоті в суботу вимоги до мінімального терміну перебування відсутні. Інші напрямки . 6 днів або ніч з суботи на неділю.

Мінімальний термін перебування при вильоті з Гельсінкі . напрямку в Європі і Дубай . 2 ночі при вильоті з неділі по четвер, 1 день при вильоті в п'ятницю-суботу. Інші напрямки . 6 днів або ніч з суботи на неділю.

Максимальний час перебування: 3 місяці протягом заявленого періоду подорожі.

Дати подорожі і рейси повинні бути обрані під час бронювання; квитки необхідно сплатити відразу після бронювання.

Квитки за даними тарифами не підлягають поверненню, внесення змін не дозволено.

В період подорожі на місця і рейси можуть поширюватися обмеження.

Знижка для дітей: знижки не діють для дітей від 2 до 11 років; дітям молодше 2 років, яка займає окремого місця і подорожуючим у супроводі дорослого, надається знижка 90% з ціни без урахування податків.

Проміжні зупинки при вильоті з Санкт-Петербурга або Єкатеринбурга: одна безкоштовна проміжна зупинка в Гельсінкі.

Дана пропозиція не поширюється на бронювання квитків для дітей, які подорожують без супроводу (UM, unaccompanied minor).

Дозволений переліт з поверненням з міста, яка не збігається з першим пунктом призначення, за умови, що ці міста знаходяться в одній країні. Наприклад, ви можете вилетіти в Гамбург і повернутися з Мюнхена.

Наявність місць обмежена.

Не забудьте пред'явити картку учасника Finnair Plus.

Акція діє до 13 жовтня 2013 Кількість квитків обмежена, і всі вони можуть бути продані до вказаної дати.

*****

Розпродаж авіаквитків в Стокманн 2013

Авіакомпанія Finn Air пропонує підготуватися до "Божевільним днях в Стокманн". Акція стартує 8 жовтня і продовжитися до 12 числа. Авіаквитки в рамках "божевільних днів" будуть доступні для жителів (і гостей) Санкт-Петербурга і Єкатеринбурга в універмагах "Стокманн" цих же самих міст.

АЛЕ # 8212; авіаквитки можна купити на авіарейси Finn Air з вильотом з Казані, Самари, Єкатеринбурга, Санкт-Петербурга Нижнього Новгорода і Гельсінкі.

Розповім спочатку про умови і обмеження, а тому "засвічений" і ціни на квитки.

Умови для авіарейсів з Петербурга, Казані, Самари, Єкатеринбурга і Нижнього Новгорода:

Касаемо періоду подорожі, для вильотів в Європу, Пекін, Нью-Йорк, Делі і Гонконг він обмежений датами з 27 жовтня по 29 березня, виключаючи період з 19 грудня по 11 січня.

Для перельотів в Бангкок пропозиція діє на подорожі з 27 жовтня по 30 червня, крім стоп дат з 16 грудня по 14 квітня. Забавно, саме на сезон відпочинку в Таїланді цю пропозицію як раз і не поширюється.

Для перельотів в Сінгапур акційні квитки також доступні на подорожі з 27 жовтня по 30 червня, за винятком періодів з 19 грудня по 11 січня, а також з 27 березня по 13 квітня.

Існують також обмеження щодо мінімального і максимального терміну перебування в пункті прильоту. Для авіарейсів до Азії і Нью-Йорк це 6 днів (або "правило неділі) і 3 місяці, відповідно. Для рейсів до Європи # 8212; 3 ночі за умови вильоту в період з неділі до четверга, 1 день # 8212; при вильоті в п'ятницю, без обмежень при вильоті в суботу. Максимальний термін # 8212; 3 місяці.

Измения, так само як і повернення авіаквитка, купленого в рамках акції "Божевільні дні в Стокманн", Не допускається.

Допускається одна зупинка # 8212; в Гельсінкі, але така можливість надається тільки за умови бронювання авіаквитка по телефону колл-центру компанії. Допускається також приліт в одне місто, а повернення з іншого # 8212; якщо вони знаходяться в одній країні.

Умови для авіарейсів з Гельсінкі:

Період подорожей до Європи, а також в Чунціні, Шанхай, Пекін, Осаку по Дешеві авіаквитки можливий з 27 жовтня по 29 березня # 8212; і ніяких стоп дат.

У Нью-Йорк з Finn Air можна злітати з 27 жовтня по 28 лютого, за винятком періоду з 12 грудня по 11 січня.

В Сінгапур, Делі, Гонконг і Дубай переліт по акції можливий з 27 жовтня по 29 березня, крім святкового і предпарзднічного періоду з 12 грудня по 11 січня.

Що стосується обмежень за часом перебування, мінімальний період для авіарейсів в Дубай і Європу становить 2 дні за умови вильоту в будь-який день з неділі до четверга і 1 день при вильоті в п'ятницю або суботу, максимальний — 3 місяці. Для авіарейсів в Нью-Йорк і Азію мінімальний період перебування складає 6 днів (або "правило неділі), максимальний такий же # 8212; 3 місяці.

Зупинки, повернення і зміна авіаквитка по промо тарифом не допускаються.

Можливий приліт в одне місто, а зворотний рейс # 8212; з іншого, за умови, що вони обидва знаходяться в одній країні.

За цінами картина складається таким чином. Всі ціни вказані за переліт туди-назад, включаючи збори та податки. На кожне, вказане в таблиці напрямок, продаж авіаквитків буде відкрита саме в той день, який вказаний в таблиці.

Вартість авіаквитків з вильотом з Самари, Казані, Нижнього Новгорода та Петербурга:

Авіаквитки з Єкатеринбурга в рамках акції "Божевільні дні в Стокманн":

Авіаквитки з Гельсінкі "Finn Air" в рамках "Божевільних днів в Стокманн":

rss