Главная Новости

Медичний центр АНИКО - приватна сучасна клініка європейського стандарту у місті Рівне — Педіатричний кабінет

Опубликовано: 29.09.2018

Педіатр  - це лікар з яким спілкуються всі батьки у яких з'явився малюк. Найкращим підходом до здоров'я дитини у всьому світі вважається профілактичний огляд у педіатра під час вагітності та після народження дитини. Обов'язкові консультації рекомендовані один раз в місяць на першому році життя і один раз в три місяці на другому. Діткам, що досягнули двохрічного віку можна відвідувати цього лікаря раз в півроку для контролю за розвитком і фізичним станом дитини. 

Лікарі-педіатри медичного центру "АНІКО" – досвідчені висококваліфіковані спеціалісти. Наші лікарі  не тільки практикуючі педіатри вищої категорії, але і розробники нових підходів до діагностики та лікування патології дитячого віку. Вони регулярно беруть активну участь у виставках, конгресах, конференціях.

У педіатричному кабінеті Ви зможете отримати консультацію з питань:

Попередження та лікування захворювань у дітей від народження до 18 років. Обстеженнь, які необхідно провести в разі, якщо дитина захворіла (загальний аналіз крові та сечі, ультразвукове дослідження та інші). Спостереження за розвитком здорових дітей від народження до 3-х років (зважування, вимірювання зросту, рекомендації, щодо харчування, та проведення профілактичних щеплень, загартовування, попередження захворювань). Направлення та огляду вузькопрофільних спеціалістів при потребі Оздоровлення частохворіючих дітей Підготовка дитини до відвідування дитячого садка та школи. Спостереження за дітьми з особливими потребами ( діти з ДЦП, та діти-інваліди)

 

Найбільша радість батьків - здорові діти.

Будемо раді Вам допомогти.

Попередній запис за тел. (0362) 43-98-93, 68-49-49

 

 

rss