Главная Новости

Кращі засоби для засмаги

Опубликовано: 29.09.2018

видео Кращі засоби для засмаги

Як потрібно засмагати?

Літо — пора відпусток. Море, сонце, пляж — це не все, що потрібно для чудового відпочинку. Непогано б подбати і про своє здоров'я. А для цього вам буде потрібно, як мінімум, крем для засмаги.



До його вибору треба підходити відповідально, якщо ви, звичайно, не бажаєте бути схожою на вареного рака. Основна функція засобів для засмаги — захист шкіри від сонця. Але у кожної шкіри є свої особливості, тому засіб потрібно підбирати відповідно з ними.

Який засіб для засмаги підійде вашій шкірі?


Топ-6 продуктів для гарної засмаги: як отримати шоколадну шкіру швидко та безпечно

Найбільше захисту вимагає бліда шкіра. Навіть коротке перебування на сонці власниць блідої шкіри може загрожувати їм серйозними опіками. Для того, щоб уникнути небажаних наслідків, їм слід користуватися засобами для засмаги з максимальним ступенем захисту — SPF 30-40.

Як правило, людям з русявим волоссям і світлою шкірою теж необхідні креми з досить високим ступенем захисту — від 25 до 30.

Третій тип — шкіра з темним відтінком. Власники такої шкіри мають темно-русяве волосся і здатні швидко засмагати. Для людей з таким типом шкіри підійде крем із захистом SPF 15-20.

Кароокі смагляві брюнетки володіють четвертим типом шкіри. Їх шкіра, на відміну від шкіри першого типу, має здатність виробляти меланін під впливом ультрафіолетових променів.

Захист зайвою не буває, тому навіть від природи схильним до рівного і красивому загару людям слід користуватися засобами для засмаги SPF 10-15.

Відомо, що часте і тривале знаходження на сонці викликає передчасне старіння шкіри. Єдиний спосіб уникнути цього — користуватися захисними засобами для засмаги. Будь-який крем має властивість стиратися, тому не забувайте наносити його заново, особливо якщо перед цим ви встигли не раз скупатися.

Безпечним часом для засмаги вважається проміжок з 10 ранку до 16 вечора. Люди з третім і четвертим типом шкіри в цей час можуть користуватися засобом з низьким ступенем захисту — SPH 6.

Після прийняття сонячних ванн не забудьте освіжитися душем, а також нанесіть на тіло зволожуючий лосьйон після засмаги. Пам'ятайте, що для тіла і для обличчя потрібні різні засоби!

Подружитися із сонцем легко. Головне — використовувати для цього правильні засоби. Тепер ви знаєте, які з них підходять саме вам. Вперед на пляж!

Вам сподобалась статья? Розкажіть про це Друзям!
rss