Главная Новости

Коханий, який в полоні у Інтернету

Опубликовано: 29.09.2018

видео Коханий, який в полоні у Інтернету

У Києві камери зафіксували, як молодь кидає в Дніпро прокатний велосипед

Безумовно, у цього дива прогресу маса позитивних сторін, але, на жаль, воно не завжди на користь сімейним відносинам. Твій улюблений, який в полоні у Інтернету, весь свій час присвячує саме цьому ж Інтернету і комп’ютерних ігор. Перед тобою стоїть дуже важке питання, як повернути коханого, який в полоні у Інтернету, до «реальної» життя?



Коли б ти не зайшла в гості до свого брата, можна бути впевненою, що побачиш наступне. Двері завжди (!) Відкриває його дружина. Про те, що брат будинку, свідчить тільки його приглушене «Привіт» з надр квартири. Все ясно, він знову сидить за комп’ютером. Далі-більше. Сідайте за стіл, покликали його. «Зараз» — обіцяє твій брат і … захоплено грає далі. «Ми тебе чекаємо». «Вже йду». Такий обмін репліками може продовжуватися до безкінечності, якщо не зайти в кімнату і, на час не визволити з Інтернету. «Уяви, після роботи він нашвидку щось перехоплює, і відразу сідає бродити по сайтах і грати з друзями в різні ігри по Мережі. І кожен раз до глибокої ночі. Чесно кажучи, мене це починає сильно дратувати. Щоб витягнути коханого, який в полоні у Інтернету, буду вживати рішучих заходів «, — скаржиться його дружина. Чекати, поки вона прийме ці загадкові «заходи», ти не стала, вирішивши допомогти їй і іншим жінкам, чоловіки яких в полоні у Інтернету. Ось що радять в цьому випадку сімейні психологи.


На Одещині одинадцятимісячне немовля втопилося в каструлі з водою

Звідки ніжки ростуть? Щоб вирішити проблему, для початку потрібно дізнатися про неї якомога більше. Отже, чим же зайняті наші улюблені, просиджуючи години перед своїм електронним другом? Більшість з них грає в різні комп’ютерні стрілялки, стратегії і гонки. Багато хто також спілкуються на різних форумах і в соціальних мережах. А ще викачують фільми, книги і музику, а дехто ще й заходить на сайти, скажімо так, еротичного характеру. Для чого їм це? Здавалося б, відповідь очевидна: щоб розслабитися, отримати задоволення від спілкування, від нових вражень, дізнатися щось цікаве. Але коли мова йде про багатьох годинах просиджування за комп’ютером на шкоду всім іншим інтересам, сімейним відносинам, здоров’ю, нарешті, психологи кажуть, що причина кілька зміщується: це своєрідний відхід від реальності, в якій твоєму коханому щось не до душі. Що саме? Та все що завгодно: дрібні проблеми на роботі, якісь сімейні негаразди, побут, неможливість мати бажане, відсутність яскравих вражень, просто хандра. І йому здається, що залишити «за бортом» всі ці подразники дуже просто: потрібно тільки запустити машину, увійти в Інтернет, і ось на моніторі особистий цікавий затишний світ, де всі мешканці розумні і привабливі, де все виходить, а твій улюблений — володар , правитель віртуальної країни, вершитель доль. Ну як тут встояти?

Едвін Друд – Серце У Вогні (feat. Tange Irine) (офіційне аудіо)

Силу не застосовувати! На таку поведінку партнера дами реагують по різному: роблять вигляд, що їх поведінка чоловіка не хвилює, ображаються, відмовляють в інтимі. Чимало жінок йдуть по шляху найменшого опору і застосовують так званий силовий метод: видаляють гри і настройки, ставлять на комп’ютер паролі, дістають батарейки з мишки, заради благої мети відлучення коханого від «електронної коханки», можуть навіть квартиру знеструмити. Причому нерідко всі ці маніпуляції супроводжуються сльозами, погрозами, вимогами «або я, або комп’ютер». На думку психологів, цей підхід нічого, крім набирають обертів конфліктів з коханим, не принесе. Тому що твій коханий не дитина — і прямого тиску, як будь-який чоловік, не виносить. І якщо поводитися з ним як строгий батько з нетямущим чадом, нічого, крім протесту (прихованого або явного), ти у відповідь не отримаєш. Навіть (і особливо!) Якщо він поводиться ну просто як дитя нерозумне.

Порятунок коханого. Існує чимало більш тонких і ефективних способів вирішити цю проблему без конфліктів з партнером. Подаруй коханому нові, яскраві враження. Адже саме їх, навіть якоїсь частки екстриму, швидше за все не вистачає гравцеві. Спробуй урізноманітнити вашу сімейне життя. Купи квитки в театр, в кіно, на футбол, нарешті. Запроси на вечерю гостей, яких твій улюблений стовідсотково буде радий побачити. Можна поєднати приємне з корисним і разом з чоловіком записатися у фітнес-клуб або просто бігати вранці. Якщо хочеться екстриму, теж існує чимало різних варіантів від стрибка з парашутом до сплавів на байдарках. До речі, про враження. Багато психологів схильні думати, що комп’ютерні ігри та відвідування сайтів для дорослих — просто альтернатива хорошому сексу. Можливо, варто запропонувати коханому спробувати в ліжку щось новеньке? І не соромся відвертих розмов і експериментів!

Займися собою. Твій улюблений в полоні у Інтернету, а твої всі думки про те, що він у цей час міг би зробити? Допомогти по дому. Возитися з дитиною, спілкуватися з тобою, гуляти з собакою (список можна продовжити). Досить думати про нього — він доросла людина. Досить витрачати свою енергію на переживання! Подаруй час і увагу собі. У тебе ж є подруги, захоплення, книги, зрештою. Згадай про співіснування театрів і фітнес-центрів. Багато жінок стверджують: коли вони «відключили» сверхконтроль і перевели фокус уваги на себе, улюблений став менше часу проводити в Інтернеті. Стань справжньою жінкою, припини навіть подумки тиснути, і чоловік поряд з тобою теж перетворитися. Грай разом з ним. Вибери гру для себе, зареєструйся на форумах за інтересами. А раптом тобі сподобається? Так ти вб’єш двох зайців: по-перше, станеш краще розуміти коханого, а по-друге, отримаєш задоволення. І, дивись, теж станеш бранцем Інтернету. До речі, це якраз і є третій «заєць». Якщо коханий не виправиться, вміння користуватися Інтернетом стане свого роду важкою артилерією. Наприклад, прийде улюблений з роботи, а вдома не прибрано, їсти нічого. На всі його питання відповідь одна: «Коханий, така цікава гра, не можу відірватися! Приготуй вечерю сам, добре?»

Дух протиріччя. Він не чужий жодному представникові сильної статі. Ну не бажають вони підкорятися прямим командам, і все тут. Ось і зіграй на цьому. Наприклад, якщо ти до цього активно заперечувала проти його віртуальних захоплень, тим самим роблячи заборонений плід ще солодшим, спробуй змінити тактику. Почни його заохочувати!

 

rss