Главная Новости

Зона любові і шлюбу по фен-шуй

Опубликовано: 29.09.2018

Якщо брати до уваги філософські ув’язнення Фен-шуй, зона любові і шлюбу — це південно-західна частина будинку або вашої квартири. Це місце головним чином пов’язане з взаємовідносинами між вами і вашою другою половинкою, а також з тим, як ви ставитеся до себе, до своєї сім’ї, колегам, друзям, людям взагалі і будь-яких явищ, які вас оточують. Якщо ви досить довгий час знаходитеся на самоті і давно хочете подарувати кому-небудь свою ласку і любов, вам слід звернути увагу саме на цей сектор. Якщо ж у вас все відмінно, і ви давно перебуваєте у відносинах, застосування методів Фен-шуй допоможе підтримувати милостивий енергію ваших відносин. Більше того, саме вони стануть першопричиною вашого успіху в спілкуванні з оточуючими.

На цій території панує стихія Землі, подпітиваемаяв свою чергу вогнем. А ось Метал і Вода тут недоречні, оскільки способствуютзаметному ослаблення цієї зони.

Активація зони Бракалі любові

Ефект, що досягається від активації: сектор буде воздействоватьна всі сфери взаємин, зокрема між батьками і дітьми, близькими ідальня родичами, вами і вашим протеже; сектор має прямого впливу вашу сексуальну енергію.

Уважно стежте за тим, щоб зона шлюбу всегдасодержалась в чистоті. Це сприятиме заощадженню ваших відносин вчістоте і вірності. Якщо саме в цьому секторі не стежити за порядком, тобудьте готові до того, що рано чи пізно у вашій родині виникнуть розлади, нерідко закінчуються зрадою одного з подружжя.

Уважно стежте за тим, щоб у цьому місці не билонікакіх старих поламаних речей, які давно розтріснулися і лежать без дела.В цьому випадку тріщинки можуть виникнути і у ваших стосунках. У стародавньому ученііФен-шуй, тверді надійні предмети, символізують міцний союз і стабільниеотношенія.

Не варто зберігати в цьому місці речі, які раніше ужеіспользовалісь — антикваріат, оскільки всі речі несуть в собі енергетику бившіххозяев. Слід пам’ятати, що як би ці речі чудово вписувалися у вашінтерьер, вони все одно будуть чужорідними, тому не дивуйтеся, якщо водін прекрасний момент ваш чоловік або ви раптом почнете змінювати. Тому ставтеся до таких речей зі всейнастороженностью. Зберігайте там тільки свої перевірені речі.

Візьміть пару свічок і розмістіть в секторі. Необхідно взяти свічки червоного і білого кольору, вони будуть сімволізіроватьсобой чоловіка та жінку. Деякі гуру Фен-шуй пропонують прив’язати свічки один до одного червоною стрічкою, чтобипартнери ніколи не розлучалися. У тому випадку, якщо між вами і партнером всеж знайдеться місце нерозуміння і конфліктних ситуацій, запалюйте свечіненадолго. Таким чином, тонкі рівні вашої енергетики будуть очищатися.

Для того щоб між партнерами або подружжям всегдаоставалісь теплі стосунки, наповнені ласкою і любов’ю, Фен-шуй радить, щоб ви знайшли пару усім речам, які розташовуються в цьому секторі, будь токресла, дивани, просто подушки або покривала. Якщо в цій області будутнаходіться непарні предмети, це може привести вас до розлучення або значітельноусложніт пошуки вашої другої половинки. До предметів, що не рекомендуетсяхраніть в цьому секторі, також відносяться портрети і фотографії самотніх жінок імужчін, а також наявність самотньо стоять статуеток.

До парним символам Фен-шуй, які здатні актівіроватьданний сектор відносяться:

Фігурки голубків, які втілюють міцну любов і вічний союз. Красиві метелики, пов’язані з любов’ю і радістю. Качечки-мандаринки — найбільш значимий символ щастя і вірності у подружньому житті. Лебеді, які уособлюють нескінченну любов.

Якщо ви самотні і хочете дуже сильно залучити в свою жізньромантіческіе почуття, то розташуйте в цьому місці будь-які предмети, оформлені у вигляді серця. До них относятсямягкіе іграшки, валентинки в відесердечек, і так далі. Вони поспособствуютактіваціі сектора.

Зона шлюбу і кохання — це прекрасне місце для размещеніялюбовного вівтаря, де зберігаються:

Еротичні предмети, що використовуються під час любовних ігор, сексуальні масла і афродизіаки. Романтичні свідки вашої любові — дорогі вам фотографії, де ви щасливі разом з партнером, листи про любов, цінні для вас обох подарунки та сувеніри. Книги про любов, приміром, «Дао любові» або «Камасутра», Ваші камені, кожен з яких відповідає вашим зодіакальним знакам. Вони повинні стояти поруч один з одним і між ними не повинно знаходитися жодних предметів. Картини з еротичними зображеннями, які допоможуть поліпшити сексуальне складову.

Ніколи не дозволяйте стороннім людям стосуватися вашіхвещей, а краще взагалі сховайте їх подалі від очей.

Розмістіть на стінах ваші фотографії з весілля або медовогомесяца, на яких ви обидва щасливі і випромінюєте любов. Потужна енергетика вашіхснімков буде позитивним чином позначатися не тільки на цьому місці, а й в усьому домі.

Уникайте:

Будь-яких підробок під граніт або мармур, і так далі. Наприклад, фотографії, обрамлені такими рамками, принесуть у ваше життя брехня і обман. З вигляду може здатися, що все гаразд, проте ситуація така, що між партнерами виникає невидима непереборна перешкода. Масивних і жорстких рамок. Розміщуйте свої фотографії у витончених рамках, які уособлюють собою легкість. Якщо піти зворотним шляхом — відносини стануть проблемними і важкими. Фотографій з дефектами, на яких присутні подряпини, що розділяють вас. Вони несуть у собі велику загрозу ваші відносинам. Якщо ви не відмовитеся від них, високий ризик того, що справа дійде до розлучення. Всі недоліки на фото перейдуть в реальне життя.

Подбайте про те, щоб у цьому секторі звучала приємна музика. Вона наведе порядок в отношеніяхі гармонізує енергію.

Не використовуйте в цьому місці побутові предмети. Це не лучшімобразом позначиться на ваших стосунках.

Запам’ятайте одне: сектор шлюбу — ідеальне місце, де висможете зберігати дорогі серцю подарунки, іпамятние для вашої родини речі.

 

rss