Главная Новости

Як провести розвантажувальний день

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як провести розвантажувальний день

Разгрузочные дни – Все буде добре

У суєті робочих днів ми частенько харчуємося неправильно — перехопити пару бутербродів в 15-хвилинну перерву всім знайома справа. Проте довго так тривати не може, і організму потрібно розвантажувальний день.


Якими мають бути розвантажувальні дні

ЯК ПРОВЕСТИ РОЗВАНТАЖУВАЛЬНИЙ ДЕНЬ: ОСНОВНІ ПРАВИЛА І ПОШИРЕНІ ПОМИЛКИ

Що слід робити насамперед?

Перш ніж кидатися голодувати і сидіти на яблуках, потрібно усвідомити ряд важливих правил, без яких розвантажувальні дні не тільки не принесуть вам користі, а навпаки, погіршать роботу вашого шлунка. Отже.


Iedereen kan haken© Crochet range Maxi waaier how to (different languages subtitled)

1.      Не варто влаштовувати своєму організму стрес, раптово обмеживши його в харчуванні. Підготуйтеся до цього дня заздалегідь. У попередній день варто трохи «спростити» своє харчування, виключити жирне, кулінарні солодощі тощо, тобто зменшити кількість споживаних калорій.

2.      Увечері, перед розвантажувальним днем не слід щільно їсти. Краще нехай це буде овочевий або фруктовий салат.

3.      Не слід влаштовувати розвантажувальних днів якщо ви хворієте, або займаєтеся фізичними навантаженнями. Це не ставитися до навантажень на серце і дихальні шляхи — в цей день бажано гарненько погуляти або покататися на велосипеді.

4.      Якщо ви робите перерву в харчуванні регулярно, встановіть точний день, щоб з часом організм звик до відпочинку і не терпів стресів.

5.      Протягом дня вам необхідно випити мінімум 1,5 літра рідини. Ідеально, якщо це буде ромашковий чай, адже він виганяє жовч, яка накопичується в печінці під час розвантаження.

Звичайно, це далеко не всі правила, для розвантажувального дня. Наприклад, важливо стежити за з'їденими продуктами — це не повинно бути схоже на «хліб і воду». Є кілька варіантів для проведення відпочинку шлунку.

Раціон розвантажувальних днів

А тепер давайте поговоримо про системи харчування в такі дні. Їх є величезна кількість, причому той чи інший варіант має свої переваги, тому читайте і вибирайте найкращий для себе.

Почнемо з найвідоміших дієт — яблучна. Ваше завдання запастися 2-ма кг. яблук (+ яблука для соків, можна взяти ще 1 кг.). Потрібно розтягнути яблука на весь день, і їсти коли того зажадає організм. Так само не забувайте про сік — його необхідно розділити на 5 порцій і пити без цукру. Взагалі таку дієту можна узагальнити — їжте будь-які овочі і фрукти протягом дня, але не перевищуйте 2-х кг.

Далі — гречана. Все ті ж знайомі правила — потрібно дотримати 5 прийомів їжі, крім гречки є більше нічого не можна.

Сирний або молочний день. Запасіться 500 гр. Знежиреного сиру, 100 гр. Нежирної сметани, молоком не вище 1,5% жирності. Пийте чай з шипшиною, ромашкою. Зелений чай можна заварити на молоці. Їжте так само — 5 разів на день.

Узагальнюючі відомості

Ну а для тих, хто вже частенько влаштовує собі розвантажувальні дні, можна і раз поголодувати день. Але тільки в тому випадку, якщо ваш організм вже звик раз на тиждень відпочивати від важкої їжі. Головне, не забувайте пити воду, 1,5-2 літра за добу.

Виберіть для себе зручний графік дня. Або ви голодуєте з вечора до вечора, або з ранку до ранку — тут вже кому як легше.

Ну а в іншому можна сказати тільки одне — прислухайтеся до свого організму. Він поганого не порадить.

Вам сподобалась статья? Розкажіть про це Друзям!
rss