Главная Новости

З чим носити джинсову спідницю

Опубликовано: 29.09.2018

видео З чим носити джинсову спідницю

Які сарафани носити цього літа – поради Андре Тана

Джинсова спідниця — це щось універсальне, але при цьому неймовірно популярний і симпатичний. Практично у кожної дівчини в гардеробі є ця штучка — і це правильно. Така «вічна» одяг обов’язково повинна бути у модниці, адже дуже зручно і практично мати те, що актуально з року в рік, що завжди можна якось по новому обіграти, зробити на його основі цікавий не побитий ансамбль.



Але не така вже проста ця річ — джинсова спідниця, вона зовсім не всеїдна. Щоб виглядати стильно в джинсовій спідниці доведеться трохи постаратися. Неправильно підібрані речі-компаньйони можуть легко зробити образ позбавленим смаку, застарілим і некрасива.

Купуючи джинсову спідницю не забувайте, що ця річ стилю кежуал і вона призначена для відпочинку, прогулянок, у рідкісних випадках роботи та вечірнього виходу. Джинсова спідниця може виявитися недоречним, навіть там, куди можна спокійно прийти в звичайних джинсах.


Андре Тан розповів, які джинси необхідно мати у гардеробі

Джинсові спідниці розрізняються по фасону і тканини . Найбільш популярними є наступні моделі:

— Міні спідниця з щільного джинса, світло-блакитного, чорного або темно-синього кольору, з гудзиками спереду, крою «балон» або з застібкою-блискавкою.


Модні жіночі джинси в 2018 році - В стилі Black&White

— Вузька спідниця-олівець довжиною до або нижче коліна, на гудзиках спереду або з бічною застібкою-блискавкою і розрізом ззаду, найчастіше темно-синього кольору.

Максі — спідниця і щільного або легкого джинса, вузька, трапецевидна або разлетайка з гудзиками спереду або «ярусне», яскраво-синій або яскраво-синя.

Джинсові міні спідниці можуть собі дозволити носити або дуже молоденькі дівчата або з дуже гарною фігурою. Якщо вам більше 20-23 років і є пара зайвих кілограмчиків — краще утриматися від такого роду одягу. Вона вас не прикрасить — ви будете виглядати дуже просто і міні підкреслить недоліки.

Блакитна міні з джинса ідеально підходить для літнього відпочинку та пляжу. Надіньте до неї ніжно-рожевий топ, теніски, кепку і вирушайте на відпочинок. Ви будете виглядати дуже свіжо і мило.

На відпочинку біля моря дозволяється надіти джинсова міні ввечері в кафе або шалман, але для походу в клуб у мегаполісі вона не підходить. Чомусь особливо популярно у дівчат поєднання такої спідниці з високими чобітьми — милі модниці, це без смаку і пішло, таке поєднання не схвалює ні один модельєр і дизайнер.

Джинсова міні-спідниця, черевики на товстій підошві або чоботи з невисоким широким каблуком, затишний джемпер — ось чудовий образ для відвідування навчального закладу. Якщо хочете зробити наряд більш веселим і кокетливим, то надіньте під джемпер сорочку, випустіть комірець назовні. На ноги під черевики надіньте високі гольфи або гетри. Завершальний штрих — дві косички і окуляри в оправі. У такому вигляді на вас будуть задивлятися не тільки студенти-однокурсники, але й молоді викладачі.

Якщо на вашій роботі відсутній строгий дрес-код, ви можете собі дозволити прийти на робоче місце в джинсовій спідниці-олівець. Її ви можете надіти з простої бавовняної сорочкою, а поверх неї, при бажанні, безрукавку або жилет.

Такі спідниці добре підкреслюють талію. Надіньте спідницю строго по талії, наверх виберіть блузку або топ з довгим рукавом яскравого кольору. Завершіть образ ременем — тонким або широким, але не з масивною пряжкою. Таким чином ви акцентуєте груди і виділяєте талію, а від надто повних або худих стегон увагу буде успішно переможено.

Джинсова спідниця максі — це романтичний варіант, трохи з натяком на хіпі. Легка «ярусне» джинсова спідниця — відмінний варіант для відпочинку, прогулянок, шоппінгу. Її можна надіти з в’єтнамками і плетеними сандалями. Наверх — легку майка на бретелях, на шию і зап’ястя — масивні прикраси з дерева, пластику, не дорогоцінного металу, а в руки — шоппер.

В джинсовій спідниці не доречно поява в театрі, на концерті, в будь-якому культурному подію, в статусному ресторані, весілля.

rss