Главная Новости

Як змусити хлопця зізнатися в коханні

Опубликовано: 29.09.2018

видео Як змусити хлопця зізнатися в коханні

Потап відверто розповів про стосунки з Каменських: "Ми дуже рідні люди"

Для кожної дівчини дуже важливі визнання в любові. Причому це важливо не тільки на романтичному етапі зустрічей і побачень, але і на більш серйозному рівні відносин. Деякі дівчата шукають способи змусити хлопця зізнатися у своїх почуттях, щоб бути впевненою в ньому. Саме визнання в любові - одна з ознак стабільних відносин.



"

Деяких хлопців і змушувати не треба, вони дуже часто говорять дівчатам про свою любов. Але такі молоді люди часто опиняються непостійними. Для них зізнання в коханні нічого не значить. Тому часто дівчата розчаровуються в таких кавалерів. Насправді є одна дивна річ - якщо хлопцю важко зізнатися в коханні дівчині, то він її любить більше, ніж хлопець, який часто робить такі визнання.


В Афганістані випадково знайшли екс-полоненого, якого на рідній Волині вважали загиблим

Можливо, хтось вважає, що змушувати хлопця зізнаватися в коханні нечесно і неправильно. Але в деяких ситуаціях підштовхнути хлопця до визнання в почуттях буває корисно. Якщо він просто не знає, як зізнатися або йому важко, то ви надайте йому послугу.

Що робити

Обов'язково враховуйте характер хлопця, коли будете щось робити для отримання визнання. Деякі хлопці зізнаються в коханні, коли дівчині погано або вона потрапила у важку ситуацію. А хтось буде примушувати молодої людини говорити про свої почуття якомога частіше. Ви повинні зрозуміти характер хлопця, бо далеко не всі з них готові кожні п'ять хвилин говорити про свою любов до дівчини. Також ви повинні дати зрозуміти хлопцю, чого ви від нього хочете. Може, він просто не здогадується, що ви намагаєтеся змусити його сказати довгоочікувані слова. Він може подумати, що вас просто треба заспокоїти і все.

Є один перевірений спосіб змусити хлопця зізнатися в коханні. Скажіть йому це перша, і він буде змушений вам відповісти. Це свого роду ультиматум, але, тим не менш, цей спосіб може і не подіяти. Просто бажано його застосовувати нечасто.

Чому не зізнаються в коханні

Деякі хлопці просто не розуміють, чого від них хочуть дівчини. Якщо ви не показуєте, як важливо для вас визнання в любові, то ви можете його не дочекатися і тому потрібно його змусити сказати ці слова.

Ще одна причина рідкісних зізнань у почуттях - це страх і тут навряд чи у дівчини вийде його змусити. Ви ж не думаєте, що почуття страху відчувають тільки дівчата? Хлопці часто бояться бути відкинутими. Тому дівчатам здається, що молодих людей потрібно примушувати говорити слова ніжності. Можливо, молодий чоловік не впевнений у тому, що він вам доріг. Він може просто боятися, що ви його кинете. Це серйозна перешкода для нього, щоб говорити про свої почуття. Адже коли зізнався у любові хлопця кидає дівчина, він отримує серйозний удар по самооцінці.

Можливо, вашого молодої людини кидали дівчата, а ви про це не знаєте. Такого хлопця буде складно змусити зізнатися в любові, він буде боятися обпектися ще раз. У цьому випадку ви можете довго чекати визнання. Тут вам допоможе тільки терпіння. Якщо ви його любите, то доведеться терпляче чекати і не намагатися змусити його зізнатися в почуттях. Просто говорите йому, що він вам доріг, як і ваші відносини. З часом він вам повністю довіриться, і вам не потрібно буде змушувати його зізнатися в любові, він зробить це сам.

Друзі хлопця можуть вам допомогти, якщо ви хочете змусити його зізнатися в коханні. Поговоріть з його близьким другом або родичем. Думка друга може виявитися авторитетним для вашого хлопця. Він прислухається до порад і розповість вам, що відчуває до вас. Якщо ви знаєте його маму і підтримуєте з нею хороші відносини, то вона теж може вам допомогти змусити його зізнатися.

Застереження!

Пам'ятайте, що завжди є ризик зіпсувати відносини, тому ви повинні продумати свої дії. Адже якщо хлопець зрозуміє, що ви намагаєтеся змусити його зізнатися в любові, то ваші стосунки можуть зіпсуватися.

Не будьте надто наполегливі, так ви відштовхнете молодої людини. Також не проявляйте занадто багато турботи - ви ж йому не мама, а кохана дівчина. Дуже важливо показати чоловікові, що ви не обмежуєте його свободу. У чоловіків є думка, що «витягування» визнання в любові з боку дівчини - це спосіб змусити його одружитися.

І пам'ятайте, що відсутність зізнань у коханні - це ще не привід думати, що хлопець вас не любить. Сором'язливість, страх, негативний досвід у минулому - це лише мала частина причин, по яких у вас може не вийти змусити його зізнатися в почуттях.

Статті за темою "Як змусити хлопця зізнатися в коханні"

rss