Главная Новости

Прикмети: фіалки в будинку

Опубликовано: 29.09.2018

Кімнатні рослини здатні привнести в домашню атмосферу красу і затишок. Проте відомо, що деякі квіти в силах вплинути на звичний уклад життя. Сьогодні ми розповімо вам про те, які прикмети пов’язані з улюбленими багатьма фіалками.

Фіалки здатні поліпшити матеріальне благополуччя в будинку і стан здоров’я , а деякі запевняють, що вона здатна вигнати докучливих мурах з житла. Крім позначеного фіалка допомагає згладжувати конфлікти, приносить в будинок згоду і гармонію.

Однак про що повідають квіточки цього симпатичного рослини, точніше їх забарвлення.

Фіолетові квіти фіалки здатні принести в будинок взаєморозуміння, гармонію і любов.

Блакитного кольору квіточки дарують натхнення і стимулюють до творчості.

Червоні бутони допомагають позбутися від переїдання і заклопотаність матеріальним становищем.

Фіалку, цвітом білим, нерідко приписують здатність позбавити від страждань і недобрих помислів.

Рожеві фіалки закликають любов в будинок . Такий квітка обов’язково слід придбати того, хто ще не знайшов своєї половинки і будьте впевнені, чекати коханого довго не доведеться.

Людям, емоційно неврівноваженою і такою, що потребує додаткової енергії, обов’язково слід тримати вдома квітку фіалку . Вважається, що з допомогою фіалки можна створити поле удачі. Для цього купите горщик з фіалкою, протягом місяця поливайте її з піпетки, заряджаючи своїми думками її на везіння та любов. У ритуалах чаклунів і відьом частенько використовується масло фіалки, оскільки вважають, що воно здатне привернути любов, а хворій людині допомогти позбутися хвороби.

Ну і нарешті останнє — якщо ваша фиалочка стала чахнути або зовсім загинула, то не турбуйтеся, оскільки таким чином рослина відвело хвороба від господаря . Нерідко фіалки не в силах впоратися з загрозливою домочадцям хворобою, тоді вона починає переживати з цього приводу і може захворіти разом з господарем. І звичайно ж не слід забувати розмовляти зі своєю квітучою подружкою, найкращий час для цього — ранок, ну а при поливі рослини радимо проходитися по листочками фіалки пальчиками наче струшуючи негативну енергію з нього, можна позбавити квітка від негативу і просто кілька разів повернувши горщик за годинниковою стрілкою.

Любите свої домашні рослини, піклуйтеся про них і тоді вони обов’язково відповість вам вдячністю, дарують позитивні емоції і вбережуть від неприємностей.

rss