Главная Новости

Заклало вуха і крутиться голова

Опубликовано: 29.09.2018

Якщо паморочиться голова і при цьому закладає вуха, то причин тому може бути декілька.

Причина такого стану може лежати на поверхні - це може бути банальне перевтома. Якщо на роботі велика завантаженість, ви не висипалися і неправильно харчувалися, то в результаті можуть виникнути такі симптоми. Для їх усунення потрібно нормально поїсти і як слід відпочити. Такі ж ознаки можуть стати наслідком стресу. Щоб повернутися в нормальний стан, потрібно розібратися з причиною стресу, як слід відпочити і вдатися до заспокійливого засобу (краще на основі трав).

Запаморочення і закладені вуха можуть стати наслідком простудного захворювання або грипу, особливо коли закладений ніс і з'явився кашель. Якщо вилікувати це захворювання, то і симптоми підуть.

Закладені вуха разом із запамороченням цілком можуть бути ознакою отиту або схожого з ним захворювання. Інші властиві захворюванню симптоми можуть і не проявлятися. У такому випадку треба відвідати ЛОРа, щоб він визначив потрібний курс лікування. Подібними симптомами може супроводжуватися і розвиток у вусі онкологічного захворювання.

При запамороченні і закладанні вух може бути підвищений або понижений тиск (артеріальний). Кращий спосіб дізнатися - виміряти тиск. Зміна тиск може бути тимчасовим явищем, наприклад, при тому ж перевтомі. Зміна тиску може бути і хронічним захворюванням, в такому випадку потрібно пройти курс лікування і регулярну профілактику. Такі ознаки можуть бути і наслідком підвищення внутрішньочерепного тиску.

Запаморочення у супроводі закладання вух часто є ознакою мігрені. Вона є неврологічним захворюванням і часто сезонним явищем. На жаль, мігрень часто не лікується, але можна значно полегшити симптоматику.

Часто запаморочення і закладання вух супроводжують шийного остеохондрозу. У цьому випадку правильне лікування призначить лікар. Швидше за все, періодично потрібно буде користуватися шиною Шанца.

Такими ж симптомами може супроводжуватися знижений гемоглобін. Аналізи підтвердять точність причини, а лікар порадить, які продукти треба додати в раціон і які препарати приймати.

Причин запаморочення і закладання вух може бути багато. Правильний діагноз поставить тільки фахівець, він же призначить грамотне лікування. Ліки можуть допомагати при однієї хвороби, але шкодити при іншій.

rss