Главная Новости

Зірки дарують один одному живі подарунки!

Опубликовано: 29.09.2018

видео Зірки дарують один одному живі подарунки!

Святий Миколай | мультфільм | ukrainian children's songs

Презентувати дорогі машини і прикраси вже не модно. Тепер знаменитості воліють радувати своїх улюблених ... домашніми вихованцями.



М вже Ольги Бузової, футболіст Дмитро Тарасов, нещодавно підніс дружині незвичайний подарунок - померанського шпіца. Телеведуча, яка славиться любов'ю до маленьких песиків, від сюрпризу дружина прийшла у захват: «Знайомтеся, це Челсі. Вона народилася 19 вересня, і тепер вона наша. Щастя мого немає межі !!!! Моя нова любов, мрії збуваються, Єва і Челсі. Спасибі супермуж »(тут і далі орфографія і пунктуація авторів збережені, - прим.), - Поділилася емоціями Оля. Тепер у родині зірки «Дому-2» відразу дві собаки - в квітні минулого року Тарасов вже дарував коханій йоркширського тер'єра, якого назвали Євою. Бузова не розповідає, подружилися чи її вихованці, але постійно публікує свіжі фотографії з новим цуценям. «Ну а моя Челсі зірка куди б ми не прийшли всі, хто її бачать, хочуть таку ж?», - Підписала один з останніх знімків телеведуча.


Я мандрую по землі 🚗 ВІХОЛА ГУДЕ та інші веселі дитячі пісеньки

Колега Ольги по реаліті-шоу «Дом-2» Ксенія Бородіна тепер теж є щасливою володаркою шпіца. Точніше, Дарувальниця. Телеведуча недавно купила цуценя своєї дочки Марусі. Кажуть, що за кожну тварину зірка віддала значну суму - собачка такої породи коштує близько 100 тисяч рублів. Цуценяті вже дали ім'я. «До речі, нас кличуть Зима. Біла і пухнаста. Маруся просила її більше двох місяців, і сьогодні мама здалася! »- Прокоментувала Бородіна знімок, на якому її дочка притискає до себе пухнастий клубочок.


Збірка дитячих пісень 😊 МИКОЛАЙ ТИ ДО НАС ЗАВІТАЙ та інші музичні мультфільми для дітей

Ксенія Бородіна з дочкою Марусею і їх новим домашнім вихованцем. Фото: Instagram.com.

Гарік Харламов теж вирішив презентувати дружині кращого друга. Нещодавно він подарував Христині Асмус цуценя рідкісної породи басенджі. «Тільки що коханий чоловік зробив мені подарунок! Порода басенджи. Тепер у нас дві собаки! Я просто обожнюю собак !!! Клас! Клас! Клас! »- Поділилася своїми емоціями актриса. Відзначимо, що при виборі подарунка Харламов врахував той факт, що в їхньому будинку тепер знаходиться маленька дитина, - басенджи унікальні тим, що не гавкають і не пахнуть.

Щеня, якого Гарік Харламов подарував Христині Асмус. Фото: Instagram.com.

Надія Міхалкова на своє 28-річчя теж отримала в подарунок від чоловіка собаку. Режисер Резо Гігінешвілі презентував коханій цуценя породи бернський зенненхунд. Актриса і дочка Микити Михалкова негайно виставила Селфі з живим сюрпризом і попросила шанувальників допомогти їй з вибором клички для нового члена сім'ї: «А ось який подарунок від Резо! Знайомтеся! Як назвати? »

Надія Михалкова з живим подарунком від чоловіка. Фото: Instagram.com.

А ось Лера Кудрявцева з чоловіком, хокеїстом Ігорем Макаровим, більше люблять котів, ніж собак - вони разом прийняли рішення завести кошеня! «Скоро у нас в будинку з'явиться ось цей кошарик (хлопчик) як тільки зроблять всі щеплення», повідомила своїм передплатникам Кудрявцева, опублікувавши відео, на якому зображений крихітний вихованець.

Статті за темою "Зірки дарують один одному живі подарунки!"

rss