Главная Новости

Апаратний манікюр в домашніх умовах

Опубликовано: 29.09.2018

видео Апаратний манікюр в домашніх умовах

АППАРАТНЫЙ МАНИКЮР ФРЕЗЕРОМ с AliExpress за 450р ✩ Полный обзор ✩ Алиэкспресс

Доглянуті дамські ручки — це завжди красиво , тому послуга манікюру залишається актуальною. Апаратний манікюр можна робити не тільки в салоні , але і вдома , адже ніякої різниці в результаті немає .



Якщо у Вас поки немає досвіду , але є можливість придбати апарат і Ви стоїте перед вибором який купити , аматорський або професійний , то ми радимо брати перший , аматорський . Адже Ви будете використовувати його в домашніх умовах , а такі апарати в основному володіють невисокою швидкістю обертання насадок ( не більше 3-10 тис. обертів на хвилину ) , оснащені сушкою для нагідок , а також спеціальної ванночкою для розм’якшення шкіри.


МАНИКЮР в домашних условиях аппаратом

І не забудьте в кінці манікюру скористатися спеціальним покриттям шілак для нігтів , завдяки якому лак тримається не менше двох тижнів , а ваші нігтики сяють від блиску !

По-перше , візьміть його в руки так , як ніби тримаєте просту авторучку . Не варто сильно притискати апарат до ділянки , який обробляєте .

По-друге , намагайтеся нахиляти насадку під кутом 45 градусів , тому що це дозволить Вам не поранитися , акуратно видаляйте сухі ділянки шкіри , рухаючись від центру до країв нігтя.

Час від часу відпочивайте , що не перенапружуйте руку і апарат . Залежно від того , яку ділянку Ви збираєтеся приводити в порядок , використовуйте різні насадки на апарат : з середньою жорсткістю — для видалення сухих ділянок шкіри , щадні — для стирання мозолів на долонях , маленька кулька — для видалення кутикули , жорстку мочалку — для полірування нігтя .

Після завершення процедури нанесіть на руки зволожуючий крем і масажними рухами втирайте його в шкіру .

Схожі записи:

rss