Главная Новости

Бруклін Бекхем — особисте життя

Опубликовано: 29.09.2018

Ще два роки тому старший син Девіда і Вікторії Бекхем перебував під пильним контролем батьків, а вирушаючи на безневинну зустріч з однокласницями в кафе, навіть не здогадувався, що десь поблизу сидить його тато (на прохання мами) і спостерігає за поведінкою сина. І ось зараз, коли Брукліну Бекхему виповнилося шістнадцять, зіркові батьки послабили хватку і більше не втручаються в духовні справи. З тих пір ім’я сина футболіста вже встигло з’явитися серед заголовків «жовтих» видань в парі з ім’ям актриси Хлої Морец, але закохані розбіглися так швидко, що сенсації з цієї події зробити не вийшло.

І ось виявляється, ще нинішньої весни серце Брукліна стала невільним — під час канікул на Мальдівах його полонила дівчина з Франції, майбутня актриса і співачка, учасниця вокального шоу – Соня Бен Аммар!

Кстати, 16-річна брюнетка також відповіла синові футболіста взаємністю і навіть провела з ним літо в Лос-Анджелесі. Хто б міг подумати, що Бруклін, який веде активну публічну життя, щотижня з’являється в молодіжних рекламних кампаніях і в розділах світської хроніки на сторінках глянцю зможе так довго утримувати цю новину в таємниці, і тільки опинившись в самому романтичному місті планети розкрити всі серцеві секрети?

А все таємне стало явним після того, як 7-го вересня на сторінці старшого сина подружжя Бекхемів у соцмережі з’явилося фото дівчини, зняте зі спини на тлі Парижа. Папараці одразу кинулися на слід» і вже через пару годин з’ясували, що Бруклін дійсно відправився в столицю Франції, щоб провідати свою подругу Соню.

Закохану пару не раз помічали під час прогулянки по вулицях міста, біля різних пам’яток і в затишних кафе.

І вже якщо наміри Брукліна настільки серйозні, то незабаром нас чекають ще цікавіші новини!

Інші статті про знаменитостей: Бруклін Бекхем,

rss