Главная Новости

Туш: косметика без шкоди

Опубликовано: 29.09.2018

видео Туш: косметика без шкоди

Ритуал делікатного очищення шкіри обличчя від L’Oréal Paris
Страждаєте від алергії очей? Перевірте свою туш!

Будь-яка сучасна жінка не уявляє свій вихід без туші для вій , витрачаючи чималий час перед дзеркалом.



Але через індивідуальності кожного організму, і недобросовісності багатьох виробників, які нехтують натуральними компонентами, дуже часто ми страждаємо від алергічних реакцій на, здавалося б, звичайний елемент в косметичці кожної дівчини.

Сьогодні практично всі косметичні засоби можуть викликати індивідуальну непереносимість очей. І, якщо у Вас сталася реакція на один або декілька компонентів, алергія не змусить себе довго чекати.


Як уникнути поширених помилок в макіяжі

Дівчатам, які страждають від цієї недуги, не рекомендується використовувати туш , містить важкі барвники, ароматизатори та хімікати. Найпоширеніший алерген - парабени ефір, часто використовується як консервант в медикаментозних препаратах. Косметичні засоби, в тому числі і туш, часто містить суміш парабени ефірів, відомих своїм властивістю викликати реакцію.


Правила Вмивання - Ранок - Інтер

Симптомів алергії очей дуже багато :

почервоніння білків, свербіж очей і повік, першіння в горлі, печіння, сльозоточивість, висока чутливість до світла, набряки.

Також негіпоаллергенная туш здатна викликати ячмінь, дерматит та кон'юнктивіт. Подібні симптоми можуть з'явитися на обох очах, і це вкрай неприємно. Контактний дерматит виникає, якщо речовини вступають в контакт з шкірою навколо очей. А якщо хімічні компоненти туші потрапляють в самі очі, дратуючи кон'юнктиву, яка покриває поверхню очі, то наслідком може стати кон'юнктивіт.

Що б уникнути появи таких небажаних симптомів потрібно користуватися перевіреної гіпоалергенної косметикою .

Інформація надана: компанією «Інноватор косметикс », офіційним представництвом MYscara в Санкт-Петербурзі. MYscara - полуперманентние гіпоалергенна туш.

Цього року компанія «Інноватор косметикс» стала номінантом Європейської Премії в галузі краси і здоров'я «Аврора» в номінації «Бренд року» по місту Санкт-Петербург. Ви можете підтримати його проголосувавши на сайті премії: aurora-awards.com
rss