Главная Новости

Як зберігати "Аквадетрим"

Опубликовано: 29.09.2018

1

«Аквадетрим» призначається як лікувальний засіб при дефіциті вітаміну D, а також з метою профілактики його виникнення. Крім того, препарат можна приймати при остеопорозі, однак лише у складі комплексної терапії. Вітамін D у вигляді водного розчину добре всмоктується, тому його можна використовувати навіть у недоношених дітей.

2

Найчастіше «Аквадетрим» вживається тривалим курсом. Щоб лікування було ефективним протягом усього часу прийому препарату, важливо дотримуватися умови його зберігання. У закритій заводській упаковці «Аквадетрим» може зберігатися протягом трьох років, правда слід прибрати його подалі від прямих сонячних променів та джерел тепла. Краще, якщо це буде закритий ящик, до якого немає доступу дітям. Якщо температура повітря в приміщенні перевищує 25 ° С, слід покласти препарат в прохолодне місце, наприклад, у дверцята холодильника.

3

Якщо цілісність заводської упаковки була порушена, термін придатності препарату значно скорочується. Таким чином, після розкриття флакона «Аквадетрим» можна зберігати не довше одного місяця.

4

Після розтину фабричної упаковки приберіть «Аквадетрим» у дверцята холодильника. Важливо стежити за тим, щоб агрегат був справний і не морозив занадто сильно. Якщо в холодильній камері температура опускається нижче 5 ° С, немає гарантії, що препарат збереже всі корисні властивості навіть в щільно закритому флаконі.

5

Світло згубно діє на «Аквадетрим». Саме тому препарат випускається у флаконі з темного скла. Тим не менш, для кращого збереження ліки після кожного використання прибирайте флакон в картонну коробку, в якій він і був спочатку.

rss