Главная Новости

Новорічний макіяж

Опубликовано: 29.09.2018

видео Новорічний макіяж

New Year MakeUp 2014 / Новогодний макияж 2014 / Новорічний макіяж 2014

Перед Новим роком мене, як і багатьох дівчат, я думаю, цікавить питання, який макіяж вибрати для цього свята. Я, звичайно, виступаю більше за класичний макіяж, але в цей вечір або, швидше, ніч, хочеться чогось оригінального і яскравого. Адже відчуття свята диктує і особливий настрій. Тоді я переглянула рекомендації стилістів і вибрала кілька цікавих, на мій погляд, ідей для красивого і оригінального макіяжу на Новий рік.



1. Макіяж Клеопатра . В цьому році користується популярністю саме такий варіант нанесення макіяжу. Для його правильного виконання потрібно використовувати золотисті тіні, чорний олівець, туш для збільшення об’єму або ж накладні вії. При цьому найбільш складним є нанесення трьох красивих стрілок: по лінії росту вій на рухомому столітті, по лінії росту на нерухомому столітті, по лінії нижньої повіки, починаючи від зовнішнього кута ока. Між другою і третьою стрілкою слід нанести тіні більш темні, ніж основний тон верхнього століття. Краї можна підкреслити синюватим або бірюзовим відтінком.


#ЧАСЧЕПУРИТИСЯ: НОВОРІЧНИЙ МАКІЯЖ+ЗАЧІСКА

2. Smoky eyes . Якщо ви хочете привернути увагу до розрізу своїх красивих очей, тоді такий макіяж відмінний варіант. Для його виконання знадобиться м’який чорний олівець, чорні і білі тіні. Для того, щоб надати новорічний настрій можна додати при нанесенні макіяжу трохи страз і накладні вії. При бажанні ви можете наростити вії і вони не будуть здаватися надто штучними.

3. З малюнком . Останнім часом все більшою популярністю стали користуватися різні малюнки, які наносять на повіку і віскі. Можливо, ви захочете зробити ваш образ особливо урочистим і намалювати красиву квітку або ж дотримуватися зимової тематики. У такому макіяжі вітаються всілякі стрази і накладні пучки довгих вій. Макіяж може бути як холодних відтінків, наприклад, Снігова королева, так і більш теплих і ніжних квітів.

4. Стрази . У Новорічному макіяжі стрази будуть як не можна до місця і часу. Тому рекомендую придбати кілька комплектів страз і поекспериментувати з створенням образу чарівної спокусниці.

5. Акцент на вії . Новорічні тенденції цього сезону рекомендують використовувати дуже довгі вії, які можуть бути приклеєні як окремими пусками, так по всьому оці. При цьому вони можуть відрізнятися і за колірною гамою. Так, наприклад, варто забути про чорному кольорі і звернути увагу на сині, червоні або зелені пучки. При цьому пам’ятайте, що якщо ви зробили акцент на своїх очах і віях, тоді помаду слід вибрати світлих відтінків.

6. Яскрава помада . А ось якщо ви хочете виділити в своєму макіяжі губи, тоді яскрава і блискуча помада вам просто необхідна. На Новий рік ви можете поекспериментувати з насиченими і розкішними відтінками червоного кольору. Це може бути як яскравий колір, так і більш темний і насичений відтінок.

Як правильно наносити макіяж на обличчя

Ні для кого не секрет, що запорукою гарного і стійкого макіяжу є попередньо добре підготовлена шкіра обличчя. Тому дуже важливо не тільки перед святом добре виспатися, щоб виглядати свіжою, але і позалицятися за обличчям. Перед нанесенням самого макіяжу слід зробити очисні процедури і живильну маску. Завершити процедури зволожуючим кремом. Після вбирання слід нанести тональний крем і переходити до виконання вибраного вами макіяжу.

Незважаючи на те, що макіяж є новорічним, не варто його робити занадто вже різнобарвним і яскравим, як ялинкові іграшки. Найкраще виділити щось одне, наприклад, очі, що найбільш актуально. В якості рекомендованих в цей Новий рік тіней можна вибрати сині або зелені відтінки. Вітаються в новорічну ніч і тіні з мерехтливими блискітками або ж туш знову-таки з блискітками. Можна наклеїти кілька страз або ж скласти цілу композицію. Відмінно підійдуть накладні або нарощені густі вії, що зроблю особа кілька ляльковим, але з-за цього і красивим.

Мені сподобалося кілька варіантів святкового макіяжу і, думаю, я обов’язково це зроблю. Порадую себе і свого коханого, Сподіваюся, кому-то теж сподобається якийсь з обраних варіантів.

rss