Главная Новости

Припливний клапан купити з доставкою та монтажем на Альтер Ейр

Опубликовано: 30.09.2018

Чим викликана необхідність використання припливних клапанів?

Організація правильного повітрообміну в приміщенні є запорукою комфортного перебування людини в ньому. Вентиляція може бути як природною, так і примусовою. У першому випадку повітрообмін здійснюється природним шляхом (через вентиляційні канали, кватирки, двері, нещільності віконних рам та ін.)

Примусова вентиляція являє собою систему, в якій працює спеціальне вентиляційне обладнання: різного роду вентилятори (побутові і промислові), припливно-витяжні установки (в основному – з функцією рекуперації тепла) і т. д.

Найчастіше природна система вентиляції будинку не справляється із завданням оптимально повітрообміну.

Це супроводжується концентрацією в приміщенні задушливого важкого повітря, що перешкоджає забезпечення організму необхідною кількістю кисню.

Тому необхідно застосовувати додаткові пристрої і пристосування, які здатні забезпечити максимальний комфорт і якісний повітрообмін. Одними з таких пристроїв є так звані припливні клапани.

Для чого використовуються припливні стінові клапани?

Припливний клапан – вентиляційне пристосування, яке призначене для припливу свіжого повітря в приміщення з вулиці. Вони можуть монтуватися як автономно, так і в якості складового елементу системи вентиляції. Відповідно, установка їх виробляється або усередині стіни приміщення, або в системі повітроводів примусової системи вентиляції будівлі.

Виробляються такі пристрої в базовому виконанні, а також з різними додатковими опціями:

розділовими кільцями; зовнішніми гратами; термостатами; та ін.

Застосовуючи припливні клапани у своєму приміщенні, ви зможете забезпечити правильний і повноцінний воздухоприток, при цьому без додаткових енерговитрат і шкоди для загального виду інтер'єру.

Вентиляційний клапан не займає багато місця на стіні, легко монтується, не потребує сервісу. По суті це готовий комплект для монтажу, все що потрібно - отвір в стіні відповідного діаметру, яка буде спочатку вставлена основна частина (труба), потім встановлені зовнішня монтажна рамка для вентиляційної решітки і внутрішня для регульованої кришки.

Припливні клапани Systemair

Шведські клапани припливної вентиляції Systemair встановлюються в житлових і промислових приміщеннях для забезпечення припливу чистого повітря всередину будівлі. Вони можуть застосовуватися у квартирах, приватних будинках, в заміських котеджах, підсобних приміщеннях, ск ладах, цехах і т. д. Робота припливного клапана Systemair дозволяє регулювати повітрообмін в тих кімнатах, де немає помітного ефекту від мікропровітрювання.

В комплекті припливного клапана Systemair VTK поставляється повітропровід для монтажу в стіні, змінний повітряний фільтр, решітка (зовнішня), а також термостат. Робота клапана можлива при діапазоні температур від -5 до +10 градусів Цельсія. Принцип дії припливного клапана Systemair полягає в тому, що він змінює кількість подаваного повітря в залежності від температури кімнатного повітря і не вимагає вашої участі в регулюванні. Стінові клапани Systemair OVE і OVR влаштовані дещо простіше, у них відсутній повітряний фільтр і термостат, отже більш примітивна регулювання, але також присутня звукоізоляція.

Припливні клапани Maico

Німецька якість припливних клапанів Maico ALD не піддається жодним сумнівам: висока ефективність даних пристроїв підтверджена не тільки безліччю досліджень і випробувань, але й величезною кількістю дольних клієнтів по всьому світу.

Припливні клапани Maico використовуються для подачі чистого відфільтрованого повітря всередину житлового приміщення. Для того, щоб задовольнити вимогам самого широкого спектру клієнтів, компанія Майко випускає стандартні припливні пристрої з простим ручним регулюванням заслінки, так і моделі з шумоглушащим каналом воздуховода, захистом від попадання бризок і обмеженням припливу (актуально при сильному вітрі і холодній погоді), фільтрами, а також моделі з точним регулюванням і вбудованим термостатом з регулятором. Maico ALD подають до 30 кубометрів повітря в годину і не вимагає підключення до електроживлення. Крім того, дизайн кришки клапана аналогічний вентиляторам сері ipro що дозволяє зберегти єдиний підхід в дизайні квартири.

Чому варто купити припливний клапан в Альтер Ейр?

Компанія Альтер Ейр пропонує вам купити припливний клапан в квартиру від європейських брендів, які вже не перше десятиліття визнані лідерами в області виробництва вент.обладнання.

Щоб отримати  більше інформації про припливних клапанах, звертайтеся за консультацією до наших спеціалістів, ми зможемо підібрати для вас оптимальну модель згідно вимог з повітрообміну та бюджету. Також ми забезпечимо своєчасну доставку обладнання з швидким та якісним монтажем її у вас вдома.

rss