Главная Новости

Персональний шеф-кухар

Опубликовано: 02.10.2018

видео Персональний шеф-кухар

|НАЖИВО| HoReCa-2016|LVIV| ДЕНЬ #2

Персональний шеф-кухар

Якщо Ви хочете вразити Ваших друзів або партнерів по бізнесу вишуканими стравами – наш професійний шеф-кухар допоможе влаштувати, незабутні вечір для Ваших гостей. Ми пропонуємо Вам відмовитися від кухонної рутини і багатогодинного стояння біля плити і надати це справжнім професіоналам, які в лічені години приготують для Вас страви будь-якої кухні світу.



Послуги нашого кухаря нічим не відрізняються від послуг в найкращих ресторанах столиці. Крім того, Ви зможете разом з нашим шеф-кухарем, обговорити всі деталі святкового столу і скласти унікальне меню, аналогів якому немає в жодному ресторані.

Ми володіємо власними виробничими потужностями, достатніми для того, щоб організувати вечір будь-якої складності і з найрізноманітнішими варіантами обслуговування – починаючи від класичної кухні і закінчуючи тематичними вечірками.


Бананові оладки та ягідний коктейль від фітнес-тренера LaFemme

Якщо у Вас є бажання навчитися приготуванню страв високої кухні наш шеф-кухар готовий провести кулінарний майстер-клас для Вас на дому. Ви пройдете весь шлях від вибору якісних продуктів і до готового твору кулінарного мистецтва.

Наші переваги:

Професіонали своєї справи. Для наших Шеф-кухарів немає меж. Ми відповідально підходимо до кожного нашого клієнта і його смакам. Всі Шеф-кухаря мають багаторічний досвід роботи і люблять свою професію.

Ми пропонуємо Вам послугу «Персонального шеф-кухар» для корпоративів, вечірок, фуршетів, банкетів, до дня народження і для романтичної вечері. Наші кухарі готові в будь-який момент виїхати до Вас додому (або іншу локацію), щоб влаштувати справжнє свято, яке зуміє приємно здивувати навіть самого вишуканого гурмана.

 

Будемо раді доставити Вам і вашим гостям задоволення!

   
rss