Главная Новости

Київський ресторан PetruS-ь

Опубликовано: 02.10.2018

Час роботи: 24 години на добу; Кухня: українська

Адреса: Київ, вул. Експланадна 12;  Бронювання: +38044 221 19 88

Щоб стати справжнім знавцем української кухні, відвідайте PetruS-ь. Саме тут ви зможете спробувати всі страви, про які з такою майстерністю писав відомий світовий класик Гоголь. Справжній український борщ, сало і вареники в повній мірі переконають кожного гостя України, наскільки національна кухня нашої країни щедра, ароматна й колоритна, а за ступенем впізнаваності страв не поступається французькій або італійській.

Відкривши меню PetruS-ь, будь-який відвідувач мимоволі згадає гоголівського пана Пацюка: вибрати з чотирьох варіантів борщу і 21 виду вареників – завдання не з простих не тільки для іноземця, а й для багатьох місцевих жителів. Окремі гості, які себе вважають досить присвяченими в тонкощі української кухні, можуть посміхнутися з сарказмом, побачивши, що серед іншого, меню пропонує і традиційне «м’ясо, смажене на відкритому вогні»: адже в історичному центрі не розведеш вогонь. Однак, отримавши готовий шматок м’яса, який представляє собою соковиту м’якоть з апетитною скоринкою, що пахне димом, відвідувач буде захоплений. Майстерність кухаря і дров’яної гриль Josper воістину здатні творити дива (Josper – кращий світовий виробник подібного обладнання).

Поки ж замовлення буде готуватися, гості мають можливість оглянути інтер’єр PetruS-ь. Виставка фарфору, фіранки з мереживами та бездонний колодязь із закусками створюють непідробний затишок. Оригінальні буфети і столи, що ломляться від різної смакоти, так і манять в непоясненний полон, вирватися з якого не виникає ні найменшого бажання. Тут не створюється враження, ніби ви знаходитесь в гостинній, але скромній сільській хаті з прядкою і піччю, швидше, вам пощастило побувати в будинку заможного і щедрого українця, який буде радий прийняти вас у себе знову і знову.

Ресторан PetruS-ь – тут ви проведете час весело і смачно.

 
rss