Київський ресторан PetruS-ь

Опубликовано: 02.10.2018

Час роботи: 24 години на добу; Кухня: українська

Адреса: Київ, вул. Експланадна 12;  Бронювання: +38044 221 19 88

Щоб стати справжнім знавцем української кухні, відвідайте PetruS-ь. Саме тут ви зможете спробувати всі страви, про які з такою майстерністю писав відомий світовий класик Гоголь. Справжній український борщ, сало і вареники в повній мірі переконають кожного гостя України, наскільки національна кухня нашої країни щедра, ароматна й колоритна, а за ступенем впізнаваності страв не поступається французькій або італійській.

Відкривши меню PetruS-ь, будь-який відвідувач мимоволі згадає гоголівського пана Пацюка: вибрати з чотирьох варіантів борщу і 21 виду вареників – завдання не з простих не тільки для іноземця, а й для багатьох місцевих жителів. Окремі гості, які себе вважають досить присвяченими в тонкощі української кухні, можуть посміхнутися з сарказмом, побачивши, що серед іншого, меню пропонує і традиційне «м’ясо, смажене на відкритому вогні»: адже в історичному центрі не розведеш вогонь. Однак, отримавши готовий шматок м’яса, який представляє собою соковиту м’якоть з апетитною скоринкою, що пахне димом, відвідувач буде захоплений. Майстерність кухаря і дров’яної гриль Josper воістину здатні творити дива (Josper – кращий світовий виробник подібного обладнання).

Поки ж замовлення буде готуватися, гості мають можливість оглянути інтер’єр PetruS-ь. Виставка фарфору, фіранки з мереживами та бездонний колодязь із закусками створюють непідробний затишок. Оригінальні буфети і столи, що ломляться від різної смакоти, так і манять в непоясненний полон, вирватися з якого не виникає ні найменшого бажання. Тут не створюється враження, ніби ви знаходитесь в гостинній, але скромній сільській хаті з прядкою і піччю, швидше, вам пощастило побувати в будинку заможного і щедрого українця, який буде радий прийняти вас у себе знову і знову.

Ресторан PetruS-ь – тут ви проведете час весело і смачно.

 
О том, как смешивать свежевыжатые соки
Ни для кого не секрет, что стакан свежевыжатого овощного или фруктового сока, способен придать заряд энергии и бодрости, а также положительным образом отразиться на состоянии здоровья человека. При этом

Полный список кандидатов в президенты страны станет известен к концу января
9 января 2008, 15:53 Текст: editor На будущей неделе закончится срок приема документов для регистрации кандидатов в президенты. На принятие решения по документам у Центризбиркома будет десять дней. НОРИЛЬСК.

ЄДНІСТЬ : У Києві через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ закрили вже 75 шкіл
У Києві призупинено заняття у 75 школах (2127 класів), у яких рівень захворюваності на грип та ГРВІ перевищив 20%. Інформує  «Є!» , з посиланням на УНІАН. Про це наразі повідомив перший заступник

Список полезных заготовок из овощей и фруктов на зиму
Список полезных заготовок из овощей и фруктов на зиму Август и сентябрь — традиционно хлопотное время для многих хозяек, садоводов и дачников-любителей. В первую очередь необходимо собрать урожай или

Березовый сок можно ли использовать при сахарном диабете
Березовый сок при сахарном диабете — сахарный диабет: все о заболевании и методах лечения Березовый сок с давних времен славится своими целебными свойствами. Дело в том, что в весенний период береза

Свежевыжатые соки. (кому не лень читать)
Вы видели фильм о , которую исследовал японский ученый Имоту Масара? Уникальные опыты показали, что структурированная жидкость может творить чудеса и оздоравливать наши клетки, омолаживая организм

Купажирование и подслащивание соков
Некоторые соки иногда бывают пресными, слишком кислыми или недостаточно сладкими. Чтобы такие соки были полноценными по вкусовым и питательным качествам, к ним добавляют соки из того же вида сырья, но

Лечение рака по Бройсу и др
Лечение Рака по Бройсу. (Рудольф Бройс) «Совсем недавно китайские медики обнаружили, что у онкобольных количество микроэлементов в печени, в волосах и некоторых других органах резко снижено. Возможно,

С каким соком пить водку?
Ответ: С каким соком пить водку? ВИНОВАТ АНТИАЛКОГОЛЬНЫЙ ФЕРМЕНТ - Владимир Георгиевич, главный вопрос

Сок добрый
Министерство общего и профессионального образования Российской Федерации Санкт-Петербургский Государственный Технологический институт (Технический университет) Факультет Экономики и

rss