Главная Новости

У Києва з’явиться туристичний логотип

Опубликовано: 02.10.2018

видео У Києва з’явиться туристичний логотип

Одеса місяць святкуватиме Новий рік та Різдво


Група ентузіастів замахнулася прокласти туристичний маршрут через всю нашу країну

Столиця України тепер може похвалитися власним туристичним логотипом. Його обрали в ході відкритого конкурсу, який проводився з осені минулого року. На перших етапах журі оцінило 130 різних робіт.

До складу професійного журі увійшли відомі дизайнери та викладачі місцевих вузів. В результаті було відібрано 10 зображень. Потім послідувало доопрацювання проектів, після якого варіанти перейшли до другого туру, який проходив з лютого поточного року. Роботи помістили на спеціальний сайт в Інтернеті, де за них могли голосувати користувачі за допомогою онлайн-голосування та відправлення СМС-повідомлень. І ось, нарешті, переможець був визначений.


Львів став польським?

Туристичний логотип Києва об’єднав  в собі чотири символи: «краплю», що символізує Дніпро, «каштан», що нагадує про «зелень» в українській столиці і на Хрещатику, «купол», що характеризує історію і духовну культуру міста, а також «серце», що є своєрідним символом любові киян і їх доброзичливості. У майбутньому саме цей символ буде на сувенірних кружках, футболках, значках та іншої подібної продукції.

rss