Главная Новости

Виготовлення печаток

Опубликовано: 04.10.2018

видео Виготовлення печаток

Флеш-печатка: лише плюси без недоліків

Виготовлення печаток - це те що ми вміємо робити найкраще. Ми усвідомлено не займаємося поліграфією, щоб повністю зосередитися на створенні красивих печаток і штампів. Наша кампанія займається тільки якісним виготовленням печаток. Ми працюємо на новітньому обладнанні. Кожна печатка, перед тим як потрапити до замовника, проходить тестування. Якщо в ній є, хоч який не будь заводський або виробничий брак, то вона підлягає негайній заміні. Ми не намагаємося зекономити на матеріалі і ремонтувати вже виготовлені печатки. Нам важливо подальшу співпрацю з Вами, тому ми виготовляємо печатку заново, що б вона прослужила Вам не один рік. У нас на сайті Ви також можете замовити термінове виготовлення печатки. Вся робота займе не більше години часу і ціна Вас приємно здивує.



Ми займаємося виготовленням печатки не лише в Києві, але і у всіх містах України. І важливо відзначити, що доставка по Україні - БЕЗКОШТОВНА! Незалежно від того, де Ви знаходитесь (Львів, Тернопіль, Рівне, Івано-Франківськ та інші міста України), ми безкоштовно доставимо Ваше замовлення вже на наступний день.


www.BrilLion-Club.com , Виготовлення печаток та пластикових карток, Львів

       

Для того що б замовити нову печатку - натисніть на посилання каталог печаток і виберіть те, що Вам найбільше підходить. У цьому розділі можна вибрати і замовити виготовлення печатки організації, підприємства, приватного підприємця (ПП) і багато іншого. Ми не беремо додаткової плати за елементи захисту. У нас в каталозі, Ви зможете знайти зразки печаток із захистом і за низькою ціною. Якщо Ви нікуди не поспішаєте і серйозно підійшли до питання вибору печатки, тоді перейшовши по посиланню створити печатку , зможете вибрати елементи оформлення, які хотіли б бачити на готовій продукції.

Якщо Вам потрібна копія печатки - ми так само зможемо її виготовити. Для цього відправте відскановане зображення відбитка своєї печатки на [email protected] або прикріпіть його у формі замовлення.

За довгий час випробовувань, наша команда змогла точно налаштувати обладнання і навчилася виготовляти якісні і довговічні печатки. Замовивши у нас один раз - Ви навряд чи захочете займатися виготовленням печаток з кимось іншим.

Деякі люди думають, що печатку можна виготовити і в домашніх умовах, подивившись відео в Інтернеті і купивши установку разом з матеріалами. Але виробники печаток, що продають дане устаткування, навряд чи захочуть ділитися досвідом і розповідати нюанси, які багатьом новачкам маловідомі.

rss