Главная Новости

Ігровий слот Super Joker VIP: грати онлайн

Опубликовано: 08.10.2018

Відвідувачі віртуальних залів, які віддають перевагу в ігрові апарати грати безкоштовно, зможуть запустити оригінальний азартний пристрій, конструкція якого максимально наближена до справжніх одноруких бандитів. Це захоплюючий демо слот Super Joker Vip з дуже яскравими і такими, що надовго запам’ятовуються, графічними рішеннями, на дисплеї якого знаходиться безліч блискучих елементів. Він складається з трьох основних елементів: виступаючої вперед панелі меню з тривимірними кнопками, основного прямокутного екрану і верхнього напівкруглого дисплея.

Коли апарат Vulkan повністю завантажиться, поверхня двох його дисплеїв забарвиться в привабливі яскраво-сині відтінки. На верхньому екрані з’явиться яскраво-помаранчевий фірмовий логотип, трохи нижче будуть красуватися білосніжні віртуальні барабани, а над ними геймери побачать зображення трьох кумедних каченят. На другому дисплеї білі віртуальні барабани зміщені в лівий верхній кут, а праворуч від них відвідувачі віртуальних залів помітять яскраву таблицю виплат.

Запустивши без реєстрації ігровий автомат Супер Джокер Віп, користувачі зможуть крутити три барабани на верхньому або на нижньому дисплеї. Від цього буде залежати розмір виплати в разі успіху, а формування успішних комбінацій здійснюється на єдиній призовій смузі. Щоб виконати всі необхідні налаштування, геймери можуть скористатися розташованими в панелі меню кнопочками «Bet» і «Collect», «Max Bet» і «Spin».

Всім охочим грати безкоштовно в онлайн казино пропонується складати успішні комбінації з великих скринь і кумедних каченят, золотистих дзвіночків і жовтих лимончиків, смугастих кавунів і помаранчевих апельсинів, яскравих вишеньок і соковитої ожини, чарівних бордових сімок. Завсідники порталу отримають 2000 номінальних кредитів в разі формування вигідної комбінації з трьох дерев’яних скринь або трьох мультиплікаційних каченят. Комбінації з дзвінких дзвіночків поповнюють рахунок на суму від 200 до 1200 монеток, а за три лимони нараховується до 400 жетонів.

rss