Главная Новости

Ігровий слот Wow Pot: грати безкоштовно

Опубликовано: 08.10.2018

Цікавий ігровий автомат Wow Pot, як і барвистий однорукий бандит Flamenco Roses, сподобається відвідувачам віртуальних залів завдяки яскравим графічним рішенням. Почавши грати безкоштовно користувачі помітять, що основний дисплей азартного пристрою пофарбований в яскраво-сині відтінки. Білосніжні опуклі барабани зміщені в його лівий верхній кут, а праворуч від них онлайн з’являється соковита таблиця виплат.


Leap Motion SDK

Знаходяться в ній стовпчики пофарбовані в яскраво-помаранчеві, жовті, блакитні та фіолетові відтінки. Під віртуальними барабанами доступного без реєстрації однорукого бандита міститься великий фірмовий логотип літери, якого пофарбовані в усі відтінки веселки. Розробником демо версії не передбачено будь-якої конкретної тематики, а на його барабани нанесені класичні картинки.

Відвідувачі віртуальних залів, які запускають слот Вов Пот, дізнаються найважливіші відомості:

конструкція класичного однорукого бандита складається з трьох барабанів і єдиною призової лінійки; у разі успіху користувачі отримають джекпот з 1000 номінальних кредитів; в якості Дикого символу виступає фірмовий логотип, а Скаттера, бонусних раундів і фріспінив не передбачено; максимальна ставка на спін не перевищить $ 1,50.

Запускають класичний апарат завсідники портала, які збиратимуть призові комбінації: з смугастих, червоних і білих магічних сімок, вишеньок, одинарних, подвійних і потрійних написів «Bar». При формуванні комбінації з трьох смугастих сімок відвідувачі казино отримують 1 000 номінальних кредитів, а за три червоні сімки нараховується 160 монеток. Гостям клубу Vulkan гарантується 80-кратне зростання ставки, якщо на лінійці виплат покажуться три білі сімки.

rss