Главная Новости

Іпотека в банку і особливості її оформлення

Опубликовано: 08.10.2018

видео Іпотека в банку і особливості її оформлення

Банки масово видають автокредити

Іпотека в банку користується величезною популярністю серед всього населення. Це пояснюється тим, що нову квартиру купити за зароблені гроші практично неможливо. Саме тому виникає необхідність в іпотеці, яка допомагає здобувати житлоплощу в розстрочку.


Українські банки пропонують рефінансування кредитів: як обійти підводні камені?

Те, як оформити іпотеку, Вам повинні пояснювати в комерційному банку. Але в деяких пунктах необхідно бути в курсі, щоб зайвий раз уточнити важливі моменти.

Отримання іпотеки на житло вимагає від Вас подачі заявки і необхідних документів у банк. В основному, всі документи мають стандартну форму, а заповнюються за встановленим зразком.


Програми Доступного житла в дії. Ера будівництва.

До речі, існують, так звана, «експрес-іпотека», яка дозволяє оформити договір за кілька годин, що може допомогти Вам заощадити час. В іншому випадку, доведеться чекати кілька тижнів, поки банк ухвалить рішення і Ваші гроші в кредит – іпотека на житло буде схвалена.

Коли Ви отримаєте позитивне рішення банку, приступайте сміливо до вибору квартири або ж будинку. Але пам’ятайте, що банк-кредитор висуває вимоги до іпотечного житла, з якими Ви повинні в обов’язковому порядку ознайомитися, щоб уникнути розбіжностей.

Далі Вас чекає оцінка житла, яка є обов’язковим етапом при оформленні іпотечного договору. Після оцінки приступайте до страхування Вашої житлоплощі.

Тільки після всіх цих процедур Ви можете укладати договір з банком, уважно вивчивши всі умови. У даній процедурі не остання чергу відводиться нотаріусу, до послуг якого доводиться вдаватися. Після оформлення іпотеки не забудьте про державну реєстрацію в органах юстиції.

rss