Главная Новости

Доларовий депозит: ризиковано або прибутково?

Опубликовано: 08.10.2018

На форумах щодня з’являються відгуки про труднощі, з якими стикаються вкладники, які бажають зняти валютні депозити. Відповідно, довіра до такого роду інвестиціям падає. Але, тим не менш, вітчизняні фінустанови пропонують досить непогані процентні ставки за доларовими депозитами з терміном розміщення на 1 рік.

Протягом такого періоду часу ситуація в банківській системі може стабілізуватись, а процентна ставка залишиться тією ж.


Calling All Cars: Hot Bonds / The Chinese Puzzle / Meet Baron

У Авант-Банку є депозитна пропозиція «Стабільний прибуток» (з капіталізацією), що дозволяє заробити 12,13% річних у разі розміщення коштів строком на 1 рік. Мінімальна сума вкладу становить 500 дол. США. Виплата відсотків здійснюється в кінці строку.

Капіталізація здійснюється щомісяця, завдяки чому початкова процентна ставка – 11,5% річних – у результаті перетворюється на вище зазначені 12,13%. Так, якщо Ви інвестуєте 1 тис. дол. США, Ваш річна прибуток складе 121 дол. США.

ПУМБ пропонує депозит «Щодня». Мінімальна сума вкладу становить 100 дол. США. Капіталізація за даним вкладом не передбачається. Виплата відсотків здійснюється кожні 7 днів. До депозиту виготовляється безкоштовна пластикова карта. По закінченню терміну дії вкладу клієнт, який розмістив на своєму депозиті 1 тис. Дол. США, може розраховувати на прибуток в розмірі 120 дол. США.

Аналогічна процентна ставка передбачається і депозитом «Лояльний» від Українського Професійного Банку. Мінімальна сума вкладу становить 100 доларів США. Виплата відсотків здійснюється щомісячно на поточний рахунок. Вклад діє тільки для постійних клієнтів. Одна з його умов – мінімальна сума вкладу має бути не менше, ніж 100% від попереднього.

Банк Стандарт в період з 2 вересня по 27 листопада пропонує бажаючим інвестувати долари відкривши депозит «Я-Українець» з виплатою відсотків в кінці терміну. Мінімальна сума вкладу становить 100 дол. США. Оскільки депозитом не передбачається капіталізація, ефективна ставка дорівнює 11,75% річних. А це означає, що на 1 тис. дол. США Ви зможете заробити 118 дол. США.

Трохи менше процентна ставка по депозиту «Готівка щомісяця» від Платинум Банку – 11,5% річних. Мінімальна сума вкладу становить 100 дол. США. Виплата відсотків здійснюється щомісяця на платіжну карту, яка оформляється до депозиту безкоштовно. Капіталізація не передбачається. Заробіток на 1 тис. дол. США складе 115 дол. США.

Джерело:

rss