Главная Новости

Як та за що банки повертають гроші при покупках?

Опубликовано: 08.10.2018

видео Як та за що банки повертають гроші при покупках?

Податкі в польщі. Як повернути частину грошей?

Платіжна картка – це не тільки можливість здійснювати безготівкові розрахунки, але й шанс при постійному користуванні отримати від банку подарунок або повернути частину витрачених коштів: у грошовому еквіваленті і не тільки. Про те, який Кешбек пропонують вітчизняні банки, читайте в нашому матеріалі.



Серед критичних пропозицій Ідея Банку є пакет «Вигідний». Тримачі «вигідної» карти отримують 10% знижки на розрахунки, 10% річних на залишок коштів на рахунку, і + 1% до ставки депозиту, оформленого через інтернет-банкінг. Відкриття рахунку та чипової платіжної картки Visa Classic здійснюється безкоштовно.


Як Повернути Гроші за Електронний Квиток? - Ранок - Інтер

Комісія за зняття готівки в банкоматах Банку та банків-партнерів «Атмосфера" не стягується, за готівкове і безготівкове поповнення поточного рахунку та платіжної картки через POS-термінал та в відділеннях банку – також. Місячна комісія за обслуговування пакета становить 15 гривень. Максимальна сума повернення коштів не повинна перевищувати 50 гривень на місяць. Таким чином, максимальна економія протягом року становить 600 гривень.

Ті, у кого є «Карта вболівальника» від банку Михайлівський також можуть скористатися послугою Кешбек в розмірі 10% при онлайн-покупці квитків на матчі збірної України на сайті ufi.com.ua. Крім цього банк повертає 0,5% від будь-якої операції з оплати в торговельній мережі мережі Інтернет. Карта є кредитною. Пільговий період на користування кредитними коштами складає 60 днів.

Максимально можливий кредитний ліміт становить 50 тис. грн. На залишок коштів на рахунку можливе нарахування відсотків у розмірі до 25% річних. Зняття готівки в мережі «Атмосфера» та банкоматах банку здійснюється без комісії.

З картою « OTP Bank – МАУ »ви отримаєте Кешбек в якості бонусних миль. У тому випадку, якщо Ви будете розраховуватися картою на 20 тис. грн. на місяць, за кожні 80 гривень Ви отримаєте по одній бонусній милі. Карту можна оформити як у гривнях, так і в євро і доларах. Нарахування миль відбувається при здійсненні розрахунків карткою в торговій мережі та мережі Інтернет. Обслуговування та оформлення картки здійснюється безкоштовно.

У Райффайзен Банку Аваль є програма винагороди FISHKA. Ця мультіпартнерська Програма лояльності об’єднує таких гравців ринку, як мережа АЗС «ОККО», АТ «Райффайзен Банк Аваль», мережа супермаркетів «Фуршет», мережі магазинів цифрової техніки «Алло», «Мобілочка», а також страхову компанію «Універсальна», Інтернет -магазин «ШипШина», ресторани «А ля Хвилин» і «Хот кафе».

В рамках Програми FISHKA, Райффайзен Банк Аваль випускає платіжну картку Visa FISHKA, яка об’єднує банківську платіжну карту і звичайну карту FISHKA. Бали нараховуються наступним чином: при розрахунку в торговельних точках партнерів програми, де встановлено POS-термінал банку – від 1,5 до 4,5 бала за кожну 1 грн. оплати (бали за оплату платіжною карткою FISHKA і бали від партнерів); в торгових точках партнерів програми, де немає POS-терміналу банку – від 1 до 4-х балів за кожну 1 грн. оплати (бали від партнерів); в інших торгових точках 1 бал за кожні 10 грн. оплати карткою (бали за оплату платіжною карткою FISHKA).

Потім за накопичені бали власник картки може купити товар за акційною ціною в точках продажів «ОККО», «А ля Хвилин», «Хот кафе», отримати знижку при купівлі товарів в магазинах партнерів програми, або купити товар з каталогу Винагород FISHKA за акційною ціною .

Джерело:

rss