Главная Новости

Зміна директора ТОВ в Запоріжжі

Опубликовано: 21.10.2018

видео Зміна директора ТОВ в Запоріжжі

Буде світло

 

Зміна директора ТОВ в Запоріжжі може знадобитися будь-якій юридичній особі, незалежно від його організаційно-правової форми: товариство з обмеженою відповідальністю або приватне підприємство.



Зазвичай зміна директора юрособи відбувається або при купівлі-продажу підприємства, або ж внаслідок кадрових рішень власників фірми.

Процедура зміни директора ТОВ в Запоріжжі можлива одним єдиним способом: прийняття рішення загальними зборами про зміну директора.

Цей протокол в будь-якому випадку підлягає нотаріальному посвідченню. Після цього нашими фахівцями готується остаточний пакет документів, сплачується адміністративний збір за зміну відомостей про юридичну особу в розмірі 530 грн. і подаються документи держреєстратору.


ДЕНЬ.ТЕМА 19.01.18. Відчути зміни. ГІСТЬ у студії Є. Деркач, директор ТОВ "Місто для людей"

Для уникнення штрафу за порушення трудового законодавства, доцільно перед зміною директора подати до податкової повідомлення про прийняття найманого працівника. Також, на нового директора необхідно оформити картки зразків підписів, для зміни в банку особи, яка має право розпоряджатися поточним рахунком.


Борьба за чистый город

Строк зміни директора ТОВ в Запоріжжі2 ро бочих дня

Вартість зміни директора ТОВ в Запорожжі :

1500 грн. з усіма витратами, без урахування послуг нотаріуса

1700  з усіма витратами, з урахуванням послуг нотаріуса

У вартість послуги «зміна директора ТОВ в Запоріжжі» входить:

підготовка пакету документів на реєстрацію змін; підготовка протоколу загальних зборів; оплата зборів за реєстрацію; підготовка довіреності; послуги з нотаріального завірення ( нотаріус знаходиться в одній будівлі з нами і ви не будете витрачати час на його відвідування ).

Тобто, ви отримуєте абсолютно все, необхідне для нормальної роботи вашого юрособи після зміни директора, і вам не доведеться доплачувати.

Перелік необхідних документів та інформації для проведення процедури зміни директора юрособи:

копію паспорта (1,2 сторінка та прописка) і ідентифікаційного податкового коду нового директора; довіреність від юрособи на наших юристів.
rss