Главная Новости

Подарунки для любителів італійської кухні, для любителів шампанського, подарунки для кухні, подарунки для коханих

Опубликовано: 21.10.2018

видео Подарунки для любителів італійської кухні, для любителів шампанського, подарунки для кухні, подарунки для коханих

2000+ Common Swedish Nouns with Pronunciation · Vocabulary Words · Svenska Ord #1


Барселона: жизнь в Испании. Переезд в Испанию | ЭКСПАТЫ

Якщо найактуальнішим предпразнічним питанням для гостинної господині є питання lt; Що приготувати?>, то майбутніх гостей більше хвилює lt; Що подарувати?>. Думаємо, наші поради допоможуть вам зорієнтуватися в море подарунків і вибрати з них найкращі і незабутні, особливі для кожного вашого друга.

Для любителів італійської кухні

Любителі італійської кухні будуть в захваті, якщо на Різдво чи Новий рік вони знайдуть під ялинкою подарунки, які доставлять їм чимало приємних хвилин на кухні. Наприклад, ручну машинку для виготовлення пасти, стійку для сушіння пасти, набір для піци з ножа і часникового преса.

Ручні машинки для виготовлення пасти (іноді вони продаються під назвою машинки для виготовлення локшини) дуже зручні на кухні, вони займають зовсім мало місця, але дають необмежений простір для фантазії господині. За допомогою такої машинки (на додаток до них можна також придбати різноманітні насадки для равіолі, каннелоні, феттучині і т.д.) можна готувати пасту будь-яких розмірів, форм і кольорів.

Прекрасним доповненням до такого подарунка може послужити кулінарна книга, присвячена приготуванню локшини в домашніх умовах. Орієнтовно машинка для виготовлення пасти коштує від 1200 рублів і вище, залежить від кількості насадок і виробничих характеристик.

Якщо через фінансових можливостей ви не можете зробити такий подарунок, але все ж хочете порадувати любителя пасти приємним і корисним сюрпризом, на виручку може прийти стійка для сушки пасти. Це вельми зручне пристосування буде до речі навіть для тих, хто не має в своєму розпорядженні спеціальною машинкою для пасти, адже домашню локшину роблять практично в кожному будинку.

А разом зі стійкою для сушки домашня локшина буде з'являтися в меню значно частіше, адже стійка вирішує проблему простору, який зазвичай займає локшина в розкладеному вигляді. Стійка легко збирається і чиститься і має стандартну висоту 38 см.

Коштує така стійка близько 400 рублів.

Крім того, любителів італійської кухні, і особливо, любителів піци можна порадувати набором для піци, що складається із спеціального круглого ножа і преса для часнику. Такий набір можна скласти і самому, купивши предмети окремо, але все ж для подарунка це мають бути хороші якісні речі, тому загальна вартість такого набору складе приблизно 450 рублів.

Для любителів шампанського

Цілу колекцію аксесуарів можна подарувати любителям шампанського! Але це, звичайно, за бажанням і за можливостями.

Але навіть один подарунок з нашої підбірки може стати витонченим сюрпризом для будь-якої людини, - якого ви знаєте багато років або з яким познайомилися недавно. Адже шампанське саме по собі створює свято і неоставляет байдужим.

Класичні відерця для охолодження шампанського будуть завжди доречні на будь-якому святковому столі. Вартість їх варіюється від 1000 рублів до 17000, і не кожному такий подарунок може виявитися по кишені.

У такому випадку альтернативою можуть служити охолоджувальні сорочки для шампанських вин. Принцип їх дії такий: в морозилку поміщається охолоджувальна сорочка, потім дістається і всередину сорочки поміщається пляшка шампанського.

Вино охолоджується за 5-7 хвилин, а необхідна температура зберігається до декількох годин. Секрет сорочки в нетоксичному гелі, що міститься всередині.

Зараз можна зустріти сорочки всіх кольорів і різних дизайнерських рішень, а ціна на них варіюється від 150 до 500 рублів.

Пристосування для збереження шампанського зручно двічі. По-перше, воно не дає пухирцям шампанського виходити назовні, оберігаючи таким чином вино у відкритій пляшці від зіткнення з повітрям.

По-друге, розливаючи шампанське через таке пристосування, ви можете не побоюватися за скатертини, оскільки жодної краплі не вдасться впасти мимо.

Ну і, звичайно ж, різноманітні набори для шампанського. Думаємо, описувати красу святкових наборів не має сенсу, тому що сьогодні можна знайти келихи на будь-який, навіть найвимогливіший смак, і по будь-якій ціні - від 200 рублів до декількох тисяч.

Длялюбімих

А ця категорія подарунків для найулюбленіших - матерів, дружин, дочок, і може бути, навіть для чоловіків і синів, адже готувати люблять не тільки жінки, а й чоловіки, особливо, якщо під рукою будуть такі приємні речі, як:

Піці-пічка

Цей побутовий електричний прилад чимось нагадує диво-пічку, але значно менше за розміром і зручніше з експлуатації. Основна функція такої печі - випічка піци до 30 см в діаметрі.

У такої грубки нагріваються і верхні і нижні елементи, а час приготування однієї піци - не більш як 5 хвилин. Це дуже зручно, особливо коли вранці збираєш дітей в школу.

Готувати з піці-пічкою одне задоволення, можна приготувати піци заздалегідь, заморозити і розігріти буквально за одну хвилину. Вартість піці-грубки трохи більше 2000 рублів.

Рисоварка

Якщо приготувати розсипчастий рис для вас все ще проблематично, тоді на виручку вам може прийти автоматична рисоварка, в якій рис завжди виходить повітряним і смачним. Рисоварка розрахована на 10 чашок рису, в комплекті з нею йдуть мірна чашка, лопатка для розмішування і утримувач для лопатки.

Дизайн цього приладу вдало впишеться в будь-який інтер'єр. До плюсів пароварки відноситься здатність зберігати рис теплим до самої подачі.

Вартість рисоварки пристойна - 3000 рублів, але якщо ви або ваші близькі люблять блюда з рисом, то такий подарунок, безсумнівно, стоіткупіть.

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
rss