Главная Новости

Новини - ЖК Озерний Гай

Опубликовано: 21.10.2018

видео Новини - ЖК Озерний Гай

Відеопрезентація: Озерний гай Гатне

«Інтергал-Буд» повідомляє про те, що спорудження будинку №1 житлового комплексу «Озерний гай Гатне» ведеться згідно з затвердженим графіком. Завершення будівництва заплановане на кінець 2016 року!


Гатне. Виїзд з ЖК "Озерний гай" в зимовий час

Компанія також підтверджує, що «Озерний гай» буде підключено до столичної системи каналізації. Вже отримано технічні умови підключення «Озерного гаю» до київської каналізації.

Будинок №1 комплексу тимчасово буде підключено до локальної очисної споруди, яка розміститься на чималій відстані від будинку. «Інтергал-Буд» прийняв рішення втілити доволі дорогий проект будівництва очисної споруди саме для того, щоб заселити перший будинок комплексу вчасно, адже очевидно, що для будівництва каналізації потрібно значно більше часу.


Будівельні порушення під Києвом

Після підключення будинків №2, №3 і №4 до центральної каналізаційної системи до неї ж буде підключено і будинок №1. Така послідовність зумовлена тим, що проектування, узгодження і будівництво інженерних мереж – доволі тривалий процес. Орієнтовний термін будівництва каналізації – 7 місяців, але з урахуванням усіх оформлень забудовник озвучує термін до року. Введення в експлуатацію будинків №2, №3 і №4 «Озерного гаю» заплановане на IV квартал 2017 року.

Для обслуговування будинку №1 буде збудовано сучасну очисну систему, яка за своїми якісними характеристиками нічим не поступається каналізаційній системі, підключеній до центрального колектора. Така система підходить для використання у будь-яких умовах, незалежно від глибини проходження підземних вод. Одна з її переваг – високий рівень очищення стічних вод (фільтрація до 100%). Така вода після очищення буде придатна для використання з технічною метою, наприклад, для поливу території.

Також звертаємо увагу майбутніх мешканців будинку №1 на те, що всі роботи з обслуговування каналізації буде покладено на експлуатаційну компанію житлового комплексу.

Згідно з п. 7 ст. 30 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», технічні умови підключення до центральної каналізації міста діють до завершення будівництва об’єкта, незалежно від терміну, вказаного на самому документі.

rss