Главная Новости

Lifecell тарифи - Лайфсел/Лайф тарифи на 3g інтернет в Україні. Мобільний інтернет Лайфселл, оператор 3g

Опубликовано: 21.10.2018

видео Lifecell тарифи - Лайфсел/Лайф тарифи на 3g інтернет в Україні. Мобільний інтернет Лайфселл, оператор 3g

"Сделай сам" - новый тариф lifecell

Узнать подробнее у специалиста-консультанта

Оставьте Ваш телефон, наш эксперт перезвонит Вам в течение 5 минут и ответит на все вопросы!



Лайфсел почав свою діяльність в Україні з 2005 року (стара назва Лайф). Після зміни власників в 2016 році компанія отримала друге дихання і на даний момент є однією з домінуючих сил на ринку мобільних операторів.


Огляд тарифів Lifecell

Lifecell зарекомендував себе в першу чергу як мобільний оператор для міста, в цьому можна переконатися глянувши на карту покриття . Клієнтська база компанії займає третє місце, але за темпами приросту вона випереджає Водафон.

Відмінності від конкурентів

Компанія намагається завоювати свого клієнта в першу чергу мобільним інтернетом. Основні переваги:


"БЕЗЛІМІТНИЙ" ЛАЙФХАК ВІД LIFECELL | 2017-2018

4G інтернет

Lifecell є одним з трьох провайдерів, хто отримав ліцензії на мобільний інтернет четвертого покоління в Україні. Як і очікувалося компанія активно брала участь в торгах за частоту 2600 МГц (переважно використовується в містах) і в боротьбі за 1800 Мгц.

Це говорить про те, що Лайфселл буде і далі проводити таку ж політику, як і у випадку з 3G. Виходячи з цього варто очікувати:

Збільшення кількість гігабайт в тарифних планах Найстабільніший і швидкий 4G в містах Використання оператора як основного для інтернету і отже збільшення клієнтської бази

Підключайтеся у нас

В нашому магазині Ви зможете підібрати тариф Лайфсел для свого модему або роутера . Ми спеціалізуємося на бездротовому устаткуванні для інтернету і працюємо на ринку тривалий час, який накопичив величезний досвід, і зможемо порекомендувати стартовий пакет, найбільш відповідає вашим вимогам.

На відміну від оператора, ми не зацікавлені в підключенні, але нам важливо щоб наш Клієнт отримав максимум від свого пристрою для інтернету, тому ми будемо рекомендувати тільки стартовий пакет і оператора, що дозволяє повністю розкрити потенціал пристрою у Вашому місці проживання.

Залишайте свої контактні дані або пишіть в чат і ми з радістю допоможемо.

rss