Главная Новости

Сервіровка столу в день святого валентина

Опубликовано: 21.10.2018

видео Сервіровка столу в день святого валентина

СЕРВИРОВКА СТОЛА Как украсить СТОЛ на ДЕНЬ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА Романтические идеи

Легенда про святого Валентина, таємно вінчав закоханих пари, схожа на казку, в реальність якої хочеться вірити завжди. Може бути, тому чужий православ'ю свято так прижився у нас в Росії.



І, можливо, тому щороку 14 лютого всі ми - юні та вже подорослішали - мріємо отримати в подарунок маленький шматочок червоного картону у формі серця, «валентинку».

День всіх закоханих ... Якби його не було, його б варто було придумати просто для того, «щоб одного ранку раніше на рік иль два ... щоб закоханим раніше зустрітися довелося». Щоб здивувати, подякувати, ще раз зізнатися, а іноді і нагадати, сидячи за накритим на двох столом: «Гей, я все ще люблю тебе!


Сервировка стола ко Дню святого Валентина

Я все ще поруч, і ми як і раніше разом - чи це не диво? ».

Гра смаків і запахів

«Все наше життя гра» - зауважив Вільям Шекспір в далекому XVI столітті. З тих пір мало що змінилося в цьому питанні.

І сьогодні ніщо так не збуджує в людині інтерес, почуття, апетит, як гра - в тій чи іншій формі. Гра з гастрономічним ухилом під час романтичної вечері в День всіх закоханих - прекрасна можливість пожвавити почуття, що йдуть на другий план під жорстким натиском праце-побутових буднів.


День святого Валентина Как подготовиться и отпраздновать День влюбленных

Тільки уявіть. За вікном лютневий морозець, а на вашій кухні тепло і затишно. З джерел світла - тільки одна лампа, потужності якої освітити все приміщення не вистачає.

Її розсіює світло вихоплює з вечірніх сутінків лише окремі предмети, що стоять на столі. У повітрі змішуються гарячі аромати міцного алкоголю, сиру, білого хліба, шинки, а, можливо, і гіркого шоколаду, свіжої полуниці, солодких великих зелених виноградин і часточок мандарина, розкладених на тарілках або тацях.

У центрі столу -невеликий казанок, під ним - акуратна пальник або гріюча свічка. Скатертини немає - її прекрасно замінюють серветки з бамбука або щільної тканини.

У розставлених на столі маленьких мисках - апетитні соуси. У ваших руках - тонкі довгі вилочки, якими можна наколоти шматочок чогось вподобаного, вмочити в гарячий сир, шоколад, соус, покласти в рот і ... відчути всю гру смаків, запахів і незвичайних поєднань продуктів.

Класичне швейцарське блюдо фондю означає більше, ніж просто їжа. Це своєрідний стиль спілкування за столом, що дає можливість зблизитися один з одним.

Це кулінарна гра з великою часткою імпровізації і флірт, заснований на випадково падаючих в казанок шматочках і бажанні поділитися один з одним новим, щойно вигаданим смаковим поєднанням.

Шоколадне щастя

Багато хто стверджує, що в житті не можна відмовитися від двох речей - від любові і ... шоколаду. З цим важко посперечатися - шоколад вже давно назвали джерелом гормонів щастя.

Ще в XVI столітті шляхетні іспанки компенсували шоколадом брак любові, а жив у XVIII столітті спокусник жінок Казанова ніколи не ходив на «справу» без плитки шоколаду, свято вірячи в його еротизуючий дію. Головна героїня картини «Шоколад» готувала шоколадні ласощі, спробувавши які, вже ніхто не хотів повертатися до колишньої сумній життя.

Її кулінарні витвори перевертали свідомість і оголювали почуття тих, хто раніше мав славу строгим пуританином.

Шоколадно-ванільна гамма в сервіровці столу задасть вашому романтичної вечері особливий настрій. Тепло насичених коричневих відтінків і ніжність блідо-жовтих створять затишну інтимну атмосферу незалежно від того, в яку форму виоблечете ці кольори.

Можливо, це будуть темно-шоколадна невагома скатертину, серветки кольору молочного шоколаду у вишуканих світлих власниках в тон ванільним тарілках, кришталеві келихи, наповнені білим вином, шматочки разносортних шоколаду і зерна мигдалю, гіркою складені в маленьких тарілочках. А може бути, дерев'яний стіл на заскленій веранді старої дачі, освітлюваної одиноким вуличним ліхтарем, бавовняна скатертину в клітку «на кожен день» в теплих шоколадних тонах, гарячий чорний чай у склянках, «одягнених» у в'язані коричневі утримувачі, завбачливо зроблені вами заздалегідь зі усією теплотою і ніжністю, домашній шоколадний кекс і поламана на шматочки плитка улюбленого шоколаду в заводській сріблястою фользі.

І ще неодмінна, повне відчуття себе головною героїнею фільму, яка знає рецепт справжнього щастя.

Чистота відносин

Білий колір присутній в наших найпотаємніших мріях і думках, несучи в собі заряд позитивної енергії, надії на майбутнє. Ми з нетерпінням чекаємо приходу зими і перших чистого білого снігу, в який хочеться заритися, впасти з радісним криком в припадку нез'ясовного безмежного щастя.

Ми вдихаємо морозну свіжість попрану білих простирадл і несемося думками в далеке дитинство. І, як це не банально, ми мріємо про справжнє кохання, білій весільній сукні і принца в блискучих обладунках на білому коні, який зможе це плаття - і, звичайно ж, нас - оцінити.

Білий колір ідеальний для романтичної вечері. Він нагадає вам про ніжну природі і щирості ваших почуттів, ще раз натякне на серйозність ваших відносин і висловить надію на їх продовження і розвиток.

Незважаючи на уявну простоту, біла лляна скатертина в поєднанні сбелим фарфором і кришталем виглядає більш ніж елегантно. Додайте ще пару кольорових штрихів - і сервіровка столу придбає додатковий відтінок настрою.

Червона троянда в кришталевій вазі розповість про пристрасті і незгасаючої любові, ніжні пастельні серветки, прошиті золотими нитками, - про урочистість відбувається, світло-зелені тарілки або соковиті зелені стрічки, що оперізують тканинні серветки, - про легкість буття і свіжості почуттів.

Романтика ранку

Романтична вечеря - це завжди приємно і хвилююче. Але хто сказав, що романтичним повинен бути тільки вечерю?

Чим поганий романтичний обід або романтичний сніданок?

Наш день починається з ранку, і рівно в ту хвилину, коли ми відкриваємо очі і спускаємо ногу з ліжка, у нашого дня з'являється настрій. Іноді погане, іноді добре, сумне, веселе, нудне, байдуже, радісне, ніжне і ... романтичне.

У наших силах зробити його таким.

Нічого особливого не потрібно. Тільки кілька теплих слів на саморобній бирці сердечком від чайного пакетика або маленька листівка з побажанням доброго ранку і серце з меленої кориці в чашці кави зі збитими вершками.

Пара бутербродів, вирізаних у формі серця, або яєчня-Глазунов з білком, обрізаним по краю все в тій же формі. Червона скатертина на столі для сніданку на кухні або червоні серветки на переносному таці для улюбленого багатьма сніданку «в ліжко», трохи свіжої полуниці серед холодного лютого, стакан апельсинового соку, вичавленого своїми руками ... Ось вона, романтика ранку - та, з якої починаються самі прекрасні історії в житті.

Увага, тільки СЬОГОДНІ!
rss