Главная Новости

СПА тури

Опубликовано: 21.10.2018

видео СПА тури

Процедуры красоты на отдыхе: масаж, пилинг, СПА, ботокс. Что сделать?

Якщо Ви читаєте цю статтю, значить, дуже хочете нарешті відпочити. Адже щоденна метушня, напружений графік роботи ніяк не поліпшують настрій і самопочуття. Для того, щоб розслабитися, необхідно вибрати ідеальне місце, де панує спокій і безтурботність. Спа процедури стануть кращими помічниками в боротьбі з втомою і роздратованістю. Крім відпочинку, кожен спа комплекс надає послуги оздоровлення.



Тут спектр сервісу дуже широкий, тому можете вибрати будь-які спа процедури , в залежності від проблем зі здоров'ям. Кожен спа центр високого рівня надає інформацію про всі спа програми . Тому на сайтах комплексів є можливість подивитися, оцінити і вибрати послугу.


SPA @ TURI BEACH |PACKAGES|PRICES|BATAM | INDONESIA|TSPA

Хочете провести спа відпочинок в Європі ? Ми радимо звернути увагу на прекрасну країну Фінляндію. Поїздкою в теплі країни вже нікого не здивуєш. А ось вибравши тур в північну країну, у Вас буде можливість спробувати щось незвичайне і похвалитися своїм друзям.

Спа тури в Фінляндію

У Фінляндії немає природних термальних джерел, але є СПА готелі. Можна відпочити в готелі з аквапарком в будь-який час року, урізноманітнивши своє перебування в цій скандинавській країні різними видами дозвілля відповідно до сезону. Зимовий спа відпочинок можна поєднати з катанням на лижах, собачих або оленячих упряжках, зустріччю з Санта Клаусом. Влітку тут відмінна риболовля, пішохідні маршрути, білі ночі. У будь-який час можна відвідати парки розваг, прогулятися по великих містах, познайомитися з місцевими жителями - саамами.

А ось після відвідування Spa Water World (місто Леві) у всіх залишаться тільки приємні спогади про проведений час. Купайтеся в басейнах на відкритому повітрі, сходіть на масаж різних видів.

Холодна вода (приблизно 10 градусів за Цельсієм) додасть тонусу і бадьорості на цілий день. Не перестарайтеся, щоб відпочивати здоровим. А для любителів розслабитися є альтернатива спа програми - гарячий басейн. Для спортсменів передбачений фітнес-басейн, розмір якого 20 х 12 метрів.

Якщо Ви приїхали відпочивати з дітьми, можете не переживати про те, чим їх зайняти. На території Spa Water World є два басейни з ігровим майданчиком, які напевно сподобаються кожному малюку. А якщо вони побачать чудові водні гірки, то ніхто не зможе їх відірвати від веселощів.

Ми могли б розповісти про всі відчуття і принади відпочинку в цьому місці, але це нереально описати словами! Кожен повинен відвідати спа курорт самостійно.

Ми допоможемо підібрати найбільш підходящі спа тури з проживанням в кращих готелях країни. Є готелі з власними мінеральними джерелами і лікувальними грязями. Готелі пропонують широкий спектр послуг: масажі, маски, обгортання, пілінг, гідромасаж, лімфодренаж, і це не повний список! Ви зможете відчути себе здоровіше і бадьоріше після такого відпочинку.

rss