Главная Новости

Відпочинок в Греції: робота в Греції, тури в Грецію 2017, море турів, гарячі тури Львів

Опубликовано: 21.10.2018

видео Відпочинок в Греції: робота в Греції, тури в Грецію 2017, море турів, гарячі тури Львів

Гарячі тури відпочинок в Європі Калуш гарячі тури в Єгипет Калуш ціни недорого

Тури в Грецію в сезон відпочинку 2017 стали популярними для українських туристів. Це і не дивно, адже відпочинок в Греції пропонує мандрівникам отримати багато позитивних емоцій.


Де варто і де не варто відпочивати у Хургаді

Тури в Грецію 2017: новини Греція

Відпочинок в Греції – це звичайно просто і цікаво. А як живеться місцевим жителям? Як це жити на землі, яку часто порівнюють з райською?

Місцеві офіціанти, продавці, працівники готельних комплексів регулярно протестують проти низьких зарплат і важких умов праці. Вони говорять, що в сезон відпочинку, приходиться працювати зранку до пів ночі. Роботи вистачає, але платять не відповідно виконаній праці. Чому ж тоді залишаються працювати на такій роботі, де їм непросто? Тому що вибору особливо немає + приїжджають на роботу іноземці, які готові працювати за низьку зарплату…

Зарплата офіціанта в розпал сезону становить: 600-1500 євро. За розцінками на курорти, більшість місцевих жителів не можуть собі дозволити відпочинок на території рідної країни. Натомість, за останніми даними Греція прийняла біля 30 млн. іноземних туристів.

Непогано заробляють грецькі таксисти, особливо ті, хто підвозить туриста. Як правило, до звичайного тарифу для туристів вони добавляють ще пів суми. І це рішення не оспорюється, інакше будете йти пішки.

Натомість, до прикладу, працівники в туристичній сфері працюють в режимі від 7.30 до 21.00 год.

Між Україною та Грецією курсують літаки, персонал авіаліній працює також «на ногах» заради того, аби задовольнити потреби пасажирів.

Хто в Греції заробляє найкраще?

Власники готельних комплексів, до речі готелі готові надати знижку першим туристам з України, таким чином заохотити до подорожі.

Ціни на відпочинок в грецьких 5* готелях, звичайно високі. Великий грецький бізнес не дуже має бажання їх знижувати. Туристи користуються їх послугами, тому в цьому і немає потреби.

Для того, щоб зекономити можна ловити гарячі тури зі Львова, також користуватися пропозицією раннього бронювання (бронювання туру за декілька місяців до поїздки).

Які ціни в Греції?

Вечеря на двох обійдеться в середньому в 20-25 євро.

Ціни на тури в Грецію дивіться тут.

В цьому році серед популярних країн для відпочинку, можна виділити Туреччину, Єгипет та Грецію.

Нагадаємо, що тури в Єгипет найкраще купувати на осінь, адже влітку там дуже жарко. Температура повітря в літні місяці може становити +40 і більше. Тому, тим туристам, які не можуть комфортно почуватись через спеку краще відкласти поїздку на осінь. Осінь – це оптимальний час для відпочинку в Єгипті.

Дивіться: Топ-10 країн для осіннього відпочинку

Тури в Туреччину та Єгипет популярні через низькі ціни на відпочинок, пропозицію «все включено», при цьому хороший сервіс в готелях, відмінні курорти, пляжний відпочинок.

Тури в Туреччину залишаються лідером на українському туристичному ринку. І це не дивно, адже люди можуть собі дозволити відпочити, обираючи саме цю країну.

Також серед популярних напрямків опинилися: Болгарія (сімейний відпочинок), Іспанія (користуються популярністю тури на двох), автобусні тури в Європу (колективні тури).

Греція в свою чергу, також привертає увагу багатьох туристів, адже саме вона пропонує старовинну історію, містично вродливі краєвиди, місця, які не можна порівняти ні з чим іншим. Відпочивати в Греції – це звичайно круто, але працювати не завжди.

Мінуси роботи на курортах Греції: насичений, важкий робочий графік, греки незадоволені оплатою праці за таку роботу.

Плюси роботи на курортах Греції: чисте повітря, морські, гірські краєвиди, історія, можливість побачити більше завдяки туристам (спілкування з різносторонніми, різними людьми).

rss