Главная Новости

Винний корок як весільний декор: 5 цікавих ідей

Опубликовано: 21.10.2018

Ні для кого, мабуть, не секрет, що сьогодні в моді handmade. Оформлення весілля прикрасами ручної роботи – це стильно та оригінально! Тому наречені постійно шукають ідеї для натхнення, переглядають різноманітні майстер-класи та намагаються придумати щось цікаве.

На нашому порталі girko.lviv.ua ви знайдете багато оригінальних ідей, але сьогодні ми розповімо вам про ще одну – як використати винні корки для створення весільного декору.

Символи, букви та цифри

Хочете зробити цікаві знаки та символи для весільної фото сесії ? Чи може ви плануєте виготовити перші букви ваших імен? Склеюючи винні корки, ви можете зробити своїми руками об’ємну букву чи певний символ.

Вам варто запастися вільним часом і неабияким терпінням, однак результат вам сподобається. Крім того, такий виріб ви зможете використовувати після весілля, в якості декору інтер’єру.

Тримачі карток для розміщення гостей

Ще одна цікава ідея – виготовити тримачі карток для розміщення гостей. Розміщення гостей на весіллі давно вже традицією. Молодята намагаються оригінально позначити місце кожного гостя. Такий цікавий декор не тільки підкаже гостю, де він буде сидіти за весільним столом, але є стане оригінальним доповненням до оформлення весільного залу.

Ми рекомендуємо використовувати винні корки однакового розміру та надпиляти ту сторону корка, на якій він буде лежати на столі. Адже так не хочеться, щоб тримачі каталися по столу хаотично. Все повинно бути організовано і красиво.

Святковий вінок

Вінок з корків може стати оригінальною прикрасою як банкетного залу, так і вашого дому після весілля. Для такого декору вам знадобляться корки, каркас з соломи, клейовий пістолет, дріт. Ось покрокова фото інструкція створення святкового вінка з корку:

Декор «Куля»

Для виготовлення цього декору вам потрібно підготувати корки, кулю з пінопласту, клейовий пістолет, фарбу. Спершу вам потрібно пофарбувати кулю в коричневий колір, потім приклеїти корки з допомогою клейового пістолету. Декор готовий!

Міні-горщики з сукулентами на магнітах

Сукуленти можуть чудово прикрасити ваше весілля , особливо якщо вони будуть знаходитися в оригінальному міні-горщику з корку. Робиться такий декор досить просто, зате виглядає дуже оригінально і незвично!

Для виготовлення вам знадобиться корок, сукуленти, магніти, гострий ніж, клейовий пістолет. Спочатку з допомогою гострого ножа зробіть пустоту всередині корку. Далі приклейте магніт з зовнішньої сторони і наповніть корок землею. Останній етап – посадіть сукулент. Тепер вам залишається лише приклеїти такі чудо-горщики до металевої поверхні і насолоджуватися чудовою композицією!

Сподіваюся, що вам сподобалися такі цікаві та веселі ідеї використання винних корків!

rss