Главная Новости

Інформація ДАІ м. Києва

Опубликовано: 22.10.2018

видео Інформація ДАІ м. Києва

ДАІ Івано-Франківська розводять водіїв на Трукам, говорять:"Ти клоун чи водій".

Інформація ДАІ м. Києва



 

За 2 березня 2012 року співробітниками ДАІ було виявлено 528 порушень ПДР, з них найбільш характерні: перевищення швидкості – 123; порушення правил проїзду перехресть – 20, порушення ПДР пішоходами – 14.

Зверніть увагу! За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння за добу виявлено 32 порушення. У поточному році за відповідне правопорушення (ст. 130 КУпАП) районними судами м. Києва прийнято 614 рішень, у 276 випадках - водіїв позбавили права керування транспортним засобом.


ДАІ м.Сколе

За добу зареєстровано 4 ДТП (з них 3 наїзди на пішоходів), в яких 4 особи отримали травми. Для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити у небезпеку на дорозі.

Незаконне заволодіння автотранспортом: Святошинський р-н а/м «ГАЗ-3302», д/н СА3343ВА, 2008 г.в., білого кольору. 

Інспекторами полку ДПС ДАІ під час перевірки а/м «Фольксваген Гольф» було з’ясовано, що транспортний засіб значиться як викрадений. Водій та автомобіль затримані. У Дніпровському районі працівниками ДАІ затримано а/м «Деу Ланос», який перебував у розшуку. До райуправлінь міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин доставлено – 2 чоловіка, підробку водійських документів – 1.      

Майже щодня співробітниками ДАІ складаються адміністративні протоколи на водіїв, які з метою уникнення адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху пропонують хабарі. Так, за 2011 рік задокументовано 273 спроби дачі хабара. За цими фактам порушено 7 кримінальних справ. А з початку цього року вже задокументовано 11 спроб дачі хабара. 

 

Відділ зв’язків з громадськістю

УДАІ м. Києва

rss