Главная Новости

Harley Davidson для клієнта ILF

Опубликовано: 22.10.2018

Іноземний громадянин – клієнт ILF орендував з родиною заміський будинок у Київській області. Після року оренди власник будинку зненацька вирішив підвищити орендну плату. Договір оренди і закон не дозволили йому зробити це в односторонньому порядку, тому до закінчення терміну договору клієнт ILF законно відмовився платити підвищену орендну плату.

У відповідь орендодавець змінив усі замки у будинку і позбавив нашого клієнта і його родину доступу до житла, майна і речей, які там залишились. Через деякий час після переговорів власник повернув частину речей, але лишив собі мотоцикл орендаря марки HARLEY DAVIDSON як компенсацію підвищеної орендної плати.

Для захисту інтересів і власності клієнта адвокати ILF Олена Петрова та Андрій Поддимай звернулись до Національної поліції, яка відкрила кримінальне провадження за фактом свавілля. І у результаті обшуку будинку орендодавця, який проходив згідно з рішенням суду, працівники поліції знайшли мотоцикл нашого клієнта та вилучили його. Усі слідчі дії пройшли оперативно і клієнт отримав свій мотоцикл як раз до відкриття сезону.

rss