Главная Новости

Лімітована версія Hyundai Tucson - за спеціальною ціною!

Опубликовано: 23.10.2018

О собливість лімітованої версії Hyundai Tucson в тому, що в Україну цей кросовер в комплектації Limited поставляється з Південної Кореї, тоді як основні поставки моделі здійснюються з Чехії, з заводу Hyundai в місті Ношовіце.

Вартість цієї версії - 795 000 гривень.

Автомобіль оснащується потужним 2.0 літровим дизельним двигуном, який працює в парі з 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач, і переднім приводом.

У комплектацію Tucson Limited входять наступні опції:

6 подушок безпеки Система електронного управління курсовою стійкістю (ESC) Двозонний клімат-контроль Система обігріву паливного фільтру Додаткова система обігріву салону Система моніторингу об'єктів в "сліпих"зонах Круїз-контроль Камера заднього виду Електрорегулювання сидіння водія і переднього пасажира Обігрів керма і передніх сидінь Датчик світла Підтримка Bluetooth та інше обладнання.

Поспішайте! Кількість акційних автомобілів обмежена.

* Пропозиція діє до 31 жовтня 2018 року в усій дилерській мережі ТОВ "Хюндай Мотор Україна". Ціни вказані з урахуванням ПДВ станом на 1.10.2018 року. Продавець залишає за собою право змінювати ціни на автомобілі без попереднього повідомлення.

Компанія ТOВ "Хюндай Мотор Україна" - офіційний дистриб’ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів

Техноцентр Навігатор: https://zaporizhzhia.hyundai.com.ua/node/1684

Запоріжжя, вулиця Перемоги, 94

 

rss