Главная Новости

Краса Східниці в режимі онлайн

Опубликовано: 06.04.2021

отдых в Сходнице

Доречним і корисним рішенням виявилось встановлення веб-камери, яка передає ситуацію з погодними умовами в режимі онлайн в курортному селищі Східниця. Відсутність інформації про погоду в режимі реального часу була дуже відчутною для повномірної роботи курорту і заохочення відпочиваючих.

Чим славетна Східниця

Цікаво, що погодні умови в селищі часом суттєво відрізняються не тільки від синоптичних прогнозів, а й від погоди в близько розташованих курортів Прикарпаття. Це селище має свій унікальний мікроклімат, зумовлений його розташуванням в карпатській гірській долині, тому погода Східниці суттєво відрізняється.

Східниця має зцілюючі властивості, адже її води дарують сили, здоров’я і гарне самопочуття. Чудотворне селище – найбільший осередок джерел у Європі, їх тут нараховується близько сорока. Саме за «живою водою» прибувають більшість гостей до Східниці. Також курорт може похвалитися і своїми мінеральними грязями. А краєвиди зачаровують закликають повертатися знов і знов.

отдых в Сходнице

Природні красоти

Гостинні апартаменти «ФАВАР Карпати» запрошують майбутніх гостей на онлайн знайомство зі своєю територією та й погодними умовами в режимі реального часу. Дві веб-камери не лише транслюють чітке зображення, а ще й передають якісний звук. Ну і звичайно пропонуємо приїздити і особисто пересвідчитися в погодних якостях нашої місцини.

Об’єктив камери відкриває чудовий вид на поселення, що розташоване на північно-східному схилі Карпатських гір, у красивій долині. Гірські вершини, які оточують селище, досягають 823 метри заввишки. На просторій долині можна побачити невеличку гірську річку Східничанку.

Рукотворні об’єкти

Частина комплексу відпочинку «Три сини та донька» видніється зліва. В кадрі також можна побачити три храми, якими пишається Східниця. В центрі церкву святих апостолів Петра і Павла, праворуч храм святого апостола Андрія Первозванного, а на горі церкву Святого Миколая.

отдых в Сходнице

Арт-об’єкт «Я ♥ Східницю» також попадає до фокусу веб-камери. Розташований він у ландшафтному парку ім. Святого Пантелеймона Цілителя, в якому відтворені моделі нафтових качалок, як нагадування про минулі часи і велика чаша-поїлка, як символ сучасності селища. Ще можна побачити амфітеатр – саме в цьому комплексі відпочинку проходить щорічний фестиваль «Східницьке літо».

Одна і друга камери ведуть трансляцію в режимі реального часу і передають зображення та звук високої якості. Прямі ефіри із селища Східниця підтримується в рамках спільної діяльності апартаментів «ФАВАР Карпати» та НІАП «Кирилівка.Укр».

rss